Hotell i Bosa på Sardinien

Albergo Diffuso Corte Fiorita

Rummen La Vite & L'Oleandro Frukostrestaurangen på La Vite & L'Oleandro
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

La Corte Fiorita ligger i Bosas gamla men ytterst charmiga centrum och är ett sk. "diffust" hotell. Detta betyder att rummen ligger spridda runt i staden. Rummen är fördelade på fyra byggnader där den ena ligger längs floden Temo (Le Palme) och de andra (I Gerani, La Vite & L'Oleandro) inne i stadskärnan av det historiska centrum. De ligger alla med kort avstånd från varandra. Dessutom finner man Bosas fina sandstränder endast ca. 2½ km bort utmed Temo-flodens mynning.

Rummen på Le Palme

På Le Palme som ligger i en byggnad från 1700-talet finner man reception, bar och frukostrestaurang. Några rum har utsikt över floden och de små båtarna. Det finns 10 rum i allt varav 6 av dem har flodutsikt. Observera att dessa rum även vänder ut mot en av huvudvägarna i staden som kan höras något i rusningstrafiken då de 8.000 invånarna ska till och från sina arbete. Oavsett var man bor så checkar man in här på Le Palme där receptionen finns, men hotellet har även en liten golfbil som de kör runt gästerna och deras bagage i - och kommer därmed även fram på de smala gatorna i stadskärnan, vilket är en upplevelse i sig själv.

Läs mer om Albergo Diffuso Corte Fiorita

Rummen I Gerani

I Gerani ligger mer gömt inne i stadens hjärta och här ska man bo om man önskar lugn och ro. Rummen är håller samma fina standard som på Le Palme men för att äta frukost och använda receptionen ska man gå till huvudbyggnaden Le Palme. I Gerano består av 4 dubbelrum och 1 enkelrum.

Rummen La Vite & på L'Oleandro

La Vite & L'Oleandro är två sidoliggande byggnader vid det lilla torget på Via del Pozzo mitt i stadskärnan. Här har alla 11 (5+6) rum balkong och tre av dem har även en panoramisk terrass som kan bokas mot tillägg. Det finns hiss i båda byggnaderna - och här finner man även frukostmatsal som används av de gäster som bor i dessa byggnader.

Ursprungliga rum med flera faciliteter

Rummen har alla blivit renoverade med hänsyn och respekt för den ursprungliga stilen och charmen. Varje rum har sin charm och är helt unikt. Det kan förekomma invändiga trappsteg samt låga dörrkarmar. Gemensamt för alla rum är att de är utrustade med aircondition, satellit-TV (lcd), självständig värmeanläggning samt badrum med toalett och dusch eller badkar. Man kan boka rum med utsikt (antingen till floden eller ut över staden och det omgivande landskapet) mot tillägg eller boka privat terrass, varifrån man också har utsikt, dvs. man bokar antingen eller. Tre standard-rum har terrass. De två Junior Suite ligger i Le Palme, varav en med balkong. De 6 Suiter ligger också i Le Palme (1 med balkong och flodutsikt, 2 med terrass och flodutsikt samt 3 utan).

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Cala Reale

Stintino, Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Rekommendationer till dig

Hotel La Margherita

Alghero, Sardinien

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

search map