Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bosa är en speciell och trevlig stad som ligger i det vackra nordvästra hörnet av Sardinien. En stor del av staden genomskärs av en flod, som löper ca. 2 km fån havet mot Bosas bakomliggande berg.

Sardiniens färgsprakande pärla

Längs floden har man i den äldre stadsdelen anlagt en fin promenad med palmer där man finner flera caféer som skapar en god och livlig stämning. Stadens huvudgata som går parallellt med floden präglas av olika affärer för varje smak och plånbok. Stadens färgglada hus bidrar till att skapa stämning och atmosfär.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Inspirationskälla för konstnärer

Bosa har två centrala piazzor (torg), där speciellt den större av dem under de solrika månaderna realiserar drömmen om den mysiga italienska atmosfären med sprudlande gatuliv. Bakom stadens huvudgata börjar staden klättra upp på höjden och den unika atmosfären stiger i takt med att gatorna blir allt trängre. Staden, med dess speciella karaktär och atmosfär, gör att många konstnärer genom tiderna har valt Bosa som inspirationskälla.

Läs mer om Bosa

Lokal stämning – lokalt kök

Bosa har ett fint utbud av restauranger och pizzerior, var man kan välja mellan typiska sardinska rätter eller mer traditionella italienska rätter. Bor du i centrum av Bosa kan du njuta av den goda stämningen och allt vad staden har att erbjuda, samtidigt som du aldrig är långt från havet och dess fina sandstränder!

Kusten till Alghero

Kuststräckan mellan Bosa och Alghero är otroligt vacker och avslöjar den ena vackra bukten efter den andra, havet här inbjuder till alla former av segel- och vattensporter.

Dölj texten
 
 

Populärt på Sardinien

search map