Semesterbostad i Bonarcado på Sardinien

Hotel Residence Sa Mola

 
Hotel Residence Sa Mola är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Residence Sa Mola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bonarcado här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Residence Sa Mola är beläget i den lilla charmerande staden Bonarcado, bara 20 km från havet i ett naturskönt område vid foten av Montiferru.

Den nu restaurerade huvudbyggnaden kan dateras tillbaka till 1800-talet. De ursprungliga kaklade golven är bevarade i de sju rymliga dubbelrummen, som i övrigt är trevligt och individuellt inredda med en blandning av nytt och gammalt. Rummen råder alla över telefon, radio, TV och aircondition.

Läs mer om Hotel Residence Sa Mola

I den frodiga trädgården med medelhavsvegetation finns de 13 tvårumslägenheterna av nyare konstruktion, som är bättre lämpade för familjer, och som alla har en liten övertäckt veranda med bord och stolar. Det är även utrustade med aircondition, kylskåp, telefon, radio och TV samt badrum / toalett. 4 av lägenheterna har kokvrå i uppehållsrummet, som kan beställas förutsatt att de finns några lediga.

Restaurangen är byggd kring en gammal olivpress, var många lantbruksredskap används som dekoration. Här serveras säsongens sardinska specialiteter tillsammans med lokala viner. Men du kan också få välsmakande pizza gräddad i stenugn.

Personalen i receptionen hjälper gärna sina gäster med tips för hästridning och vandringsturer i området. Vid kusten några få kilometer från stranden Arenas, hittar du också öns 18-håls golfbana "Golf & Country Club".

Dölj texten
 
 
search map