Semesterbostad i Bari Sardo på Sardinien

La Casa di Nonno Eligio

 
La Casa di Nonno Eligio är inte tillgänglig i dagsläget
La Casa di Nonno Eligio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bari Sardo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

La Casa di Nonno Eligio är ett stort hus som är indelat i flera lägenheter. Huset ägdes tidigare av Nonno (Morfar/Farfar) Eligio och hans stora familj. Då Nonno Eligido gick bort för några år sedan så tog hans barnbarn Mara och hennes man över huset. De renoverade byggnaden och inredde den som semesterbostäder. Huset ligger 5 km från närmaste strand och på gång avstånd till inköpsmöjligheter.

Huset ligger i utkanten av staden på den enda väg som kör mot Tortolí och Arbatax, så man får räkna med lite oljud från vägen. Lägenheternas terrasser ligger dock bort från vägen. Man håller på att bygga en omfartsväg så landsvägen inte längre kommer att gå genom staden. Mer precist när denna väg beräknas vara klar vet man ännu inte.

Läs mer om La Casa di Nonno Eligio

Lägenheterna är välmöblerade och har alla tvättmaskin, kylskåp och frys, TV, aircondition (i några av rummen) samt terrass.

Trerumslägenhet nr. 6 med 6/7 sovplatser:
- Lägenheten ligger på andra våningen och består av ett uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa (bäst för barn under 12 år), samt utgång till terrassen med bord och stolar, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng med utdragslåda samt badrum med toalett och dusch. Det finns aircondition i sovrummet med dubbelsängen och i uppehållsrummet.

Fyrrumslägenheten nr.9 med 6/8 sovplatser:
- Lägenheten ligger på tredje våningen och består av ett uppehållsrum med kokvrå och loft var det finns en dubbelsäng och en enkelsäng, samt utgång till terrassen med bord och stolar, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng med utdragslåda samt badrum med toalett och dusch. Det finns aircondition i sovrummet med dubbelsängen och i uppehållsrummet.

Dölj texten
 
 
search map