Hotell i Baia Sardinia på Sardinien

Park Hotel Resort

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta fina 4* hotell med 75 rum ligger 1,5 km från Baia Sardinia som med sin härliga strand och placering nära det fasionabla livet vid Costa Smeralda är ett eftertraktat turistmål.

Gröna omgivningar

Hotellets rum är inredda i låga radhus som ligger i gröna omgivningar med vackra blommor i sköna färger. Här ligger även hotellets huvudbyggnad.

Läs mer om Park Hotel Resort

Privat strand

Park Hotel Resort ligger helt ner till vattnet och är omgiven at en 15 hektar stor park med för området typisk vegetation och små härliga bukter med fin sand. Här finns med andra ord fina möjligheter för att koppla av och njuta stillheten. På den privata stranden precis som vid poolen och solterrassen kan hotellets gäster använda solstolar och parasoller.

Faciliteter för alla

Bland faciliteterna på hotellet finner man reception 24 h, hall, privat parkering, restaurang med panorama utsikt över havet, trevlig bar nära stranden med terrass med havsutsikt, solterrass, pool för vuxna och barn med havsvatten, liten kiosk (öppen från mitten av juni - ca mitten av september), TV-rum, lekavdelning för barn samt tvätteri och gratis tillgång till solstolar och parasoller vid stranden, poolen och solterrassen. Det finns även möjlighet för att använda tennisplanen (mot bokning), bordtennis och barnklubb för barn i åldern 4-8 år (öppet från ca. mitten av juni - mitten av september). Mot betalning kan hotellet hjälpa till med bokning av utflykter i båt eller buss samt uthyrning av mopeder och bil.

Rum i fem kategorier

Merparten av rummen har en balkong med bord och stolar och är utrustade med minibar, aircondition, flatscreen-TV, förvaringsbox, telefon och badrum med toalett och hårtork. Rummen är uppdelade i fem kategorier:

- Standard: dessa rum har utsikt mot trädgården eller poolen. De är elegant inredda och ligger på första eller andra våningen med egen ingång och består av två enkelsängar eller en dubbelsäng samt en extra sovplats i en bäddsoffa. Det finns möjlighet för en fjärde sovplats i en våningsäng samt en barnsäng; i detta tillfälle är tredje och fjärde sovplatserna (i bäddsoffa / våningssäng) inte möjlig.
- Comfort: dessa rum har balkong med trädgårdsmöbler och utsikt över trädgården eller poolen. De är elegant inredda och ligger på första eller andra våningen med självständig ingång och består av två enkelsängar eller en dubbelsäng samt en extra sovplats i en bäddsoffa. Det finns plats för en extra fjärde sovplats i en våningssäng samt en ev barnsäng men då finns det inte plats att använda bäddsoffan.
- Comfort med havsutsikt: dessa rum är identiska med standardrummen men den enda skillnaden att de har havsutsikt.
- De Luxe med havsutsikt: dessa rum ligger alla på andra våningen och har balkong med havsutsikt samt egen ingång. De är elegant inredda och har en dubbelsäng och walk-in garderob. Det finns plats för barnsäng. Gästerna i dessa rum kan fritt använda minibaren och har badrockar till förfogande.
- Connecting room: dessa rum består av två standardrum som ligger sidan om varandra och förbunda med en dörr.
- Family room: dessa rum består av två rum men har en ingång och delar badrummet. Det ena rummet har en dubbelsäng medan det andra rummet har två enkelsängar eller en dubbelsäng. Här finns också plats för barnsäng. Mot avgift är det möjligt att få ett Family room med havsutsikt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Grand Hotel Smeraldo Beach

Baia Sardinia, Sardinien

Cala di Falco Resort

Cannigione, Sardinien

Rekommendationer till dig

Residence Spiaggia Bianca

Golfo Aranci, Sardinien

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Populärt på Sardinien

search map