Hotell i Baia Sardinia på Sardinien

L'Ea Bianca Luxury Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På hotellet som endast har 31 rum råder det en skön och avkopplande atmosfär, som tillsammans med en modern inredning och hög service gör att du snabbt känner dig både hemma som väl till mods. Det bästa med hotellet, föutom läget, är den stora fina trädgården och det vackra poolområdet där du kan lapa sol från morgon till kväll. L'Ea Bianca Luxury Resort är platsen för dig som vill kunna koppla av i sköna miljöer, få den service du förtjänar och ha möjligheten att enkelt kunna slänga dig i det kistallklara vattnet för att sedan soltorka på en skön sandstrand, innan det blivit dags att svida om inför middagen.

Njut av kulinariska rätter och goda viner

Det är lätt att äta gott på Sardinien, och L'Ea Bianca Luxury Resort är inget undantag. Lunaria heter restaurangen där du kan inta dagens alla måltider. Här serveras du inte bara lokala specialiteter utan kan även njuta av smaker från övriga Medelhavet mixat med internationella rätter, och så klart till maten serveras det goda drycker. När och om du känner för lite variation, men inte vill bege dig så långt bort, kan du via stranden promenera bort till Rocca Beach. Eftersom du även har en restaurang/pizzeria endast ett par kilometer bort och ännu fler runt hörnet, längs med den vackra kustremsan är det ingen risk att du kommer hem hungrig från semestern.

Extra bekvämligheter

Vad som är extra bekvämt med en vistelse här är att du har antingen balkong eller terrass där du kan starta och avsluta dagen i in egen takt. Och vill du inte ta en fördrink eller nattfösare på rummet kan du bege dig ner till hotellets bottenplan för ett besök i baren. Här skapar bartendern gärna den ena spännande kreationen efter den andra och de goda drinkarna kan du njuta av inomhus i det gemensamma allrummet eller ute på terrassen, vilket de flesta föredrar under sommarhalvåret. Och tilläggas bör att även frukosten kan du givetvis njuta av under bar himmel.

Läs mer om L'Ea Bianca Luxury Resort

Lapa sol vid poolkanten eller på stranden

Till hotellet hör en stor vacker trädgård på ca 8.000 m², och som ligger vänd ut mot havet. Det är även här du hittar det fina poolområdet med sina snygga utemöbler. Förutom solstolar och parasoll intill poolkanten finns det i trädgården utplacerade 'Cabanas', perfekt plats för en siesta under dagens hetaste timmar. När det väl blir dags att svalka sig kan du göra detta antingen i poolen eller traska ner till sandstranden och det kristallklara vatten havet bjuder på. Från juni till september (beroende på väder och vind) har du en given strandplats att tillgå, med två solstolar och ett parasoll per rum och en beach-bar öppnas upp så att du kan förse dig med svalkande drycker även på stranden.

Unna dig en Spa-dag

Det finns också en SPA-avdelning på hotellet där du kan beställa olika behandlingar, bada bastu och motionera i gymmet som har öppet 24/7. Hör med receptionen om vad som gäller med tider och priser, och det finns flera trevliga paket att köpa till där några av dem även inkluderar en romantisk middag. För dig som är intresserad av yoga kan det vara bra att veta att det hålls kurser flera gånger i veckan.

Moderna och komfortabla rum och villor

De 31 rummen är alla modernt inredda med den komfort du behöver för en trivsam vistelse. De är utrustade med aircondition, Wi-Fi, Sat-Tv, minibar, förvaringsbox, hårtork och badrock. Superior-rummen har antingen en s.k "rain shower" eller badkar medan Deluxe-rummen har chromotherapy/hydromassage badkar och separat "rain shower". Dubbelrummet promotion är ett Superior fast till specialpris.

Utöver rummen finns här 5 s.k villor som ligger alla mitt emot hotellet uppe på en höjd. De ligger alla inbäddade i naturen med egen möblerad uteplats och havsutsikt (en del begränsad p.g.a vegetationen). Man har försökt placera villornas sovrum ifrån varandra så att du ska få större privathet. Villorna har ett litet kök att tillgå med kokplattor, ugn, kyl och diskmaskin. ┬áDe är utrustade med aircondition, Wi-Fi, Sat-Tv, förvaringsbox, hårtork och badrock. Daglig städning ingår och byte av sängkläder en gång i veckan.

Läs om rummen på L'Ea Bianca Luxury Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map