Hotell i Baia Sardinia på Sardinien

Hotel Airone

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet, som med sin typiska sardiska arkitektur liknar en gammal villa, passar fint in i det omkringliggande landskapet som präglas av klippor, blommor och olivträd. Härifrån är det inte mer än 25 km till Olbia och dess flygplats och till mindre byar som Baja Sardinia och Porto Cervo som ligger 4 respektive 8 km från hotellet.

Stort urval av aktiviteter

Förutom att slappa vid den härliga utomhuspoolen på 26 x 12 meter med vattenmassage kan du spela tennis, om du känner för att utmana ditt resesällskap i ett parti och de två banorna kan mot betalning bli upplysta kvällstid. Utöver detta finns här 2 boccia banor, möjlighet till beachvolleyboll, minifotboll, och bordtennis. De minsta resenärerna har en liten lekplats de kan roa sig på.

I området finns det dessutom möjlighet till ridning, och är du intresserad av en tur med de fyrfotade vännerna eller få generella tips och råd på vad du mer kan göra i området, hör med receptionen så hjälper de dig gärna.

Sol och bad när det är som bäst

Sardinien är ett riktigt sol-och badparadis med sina underbara sandstränder och kristallklara vatten. Och det finns gott om bra stränder i din närhet. Den närmsta stranden heter Lu Pustu och ligger ca 700 meter från hotellet. Här finns ett område med solstolar och parasoller reserverade för hotellets gäster (efter tillgänglighet och mot extra avgift på plats) och det finns en gratis shuttlebus (gör tre stopp) som tar dig till hotellets privata strand samt Baja Sardinia om du önskar lite variation. Väljer du att ta bilen till stranden finns det parkering (efter tillgänglighet), mot avgift.

Läs mer om Hotel Airone

Du äter gott på Sardinien

De är mycket duktiga, kockarna på Sardinien och håller på sina traditioner. Även här på Hotel Airone tillagas rätter typiska för medelhavet med särskild fokus på Sardiska specialiteter. Varje vecka håller man nytt tema och skulle det finnas speciella behov såsom glutenfri eller vegetarisk mat så är det bara att fråga i god tid innan så gör kökschefen sitt bästa för att hjälpa dig. På hotellet finns privat parkering, tvätteri och roomservice.

Du bor i ljusa fina rum

Hotellets 72 rum är fint inredda i typisk sardisk stil, med möbler av kastanje och i smidesjärn tillverkade på Sardinien. De har alla aircondition, Wi-Fi, Sat-TV, minibar, badrum och hårtork. Du kan välja rum med balkong samt med utsikt.

Läs om rummen på Hotel Airone

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map