Hotell i Baia Sardinia på Sardinien

Grand Hotel Smeraldo Beach

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Grand Hotel Smeraldo Beach är ett ganska känt hotell på Sardinien och tillhör enligt många ett av de bättre. Hotellet erbjuder flera faciliteter som barer, privat strand, utomhuspool, gångavstånd till ett mindre centrum samt kort köravstånd till en av Sardiniens mest kända kust, Costa Smeralda. Alltså, här bor du bra perfekt för dig som älskar sköna bad- och solstunder, du äter bra och kan promenera bort till ett litet centrum.

Hotellet ligger vackert inbäddat i naturen

Hotellet som är byggt i olika nivåer smälter, trots sin storlek, bra in i det omgivande landskapet, där havet och den karga kusten vackert breder ut sig framför. Ut mot havet ligger den sköna utomhuspoolen med tillhörande solterras och ytterligare tre pooler och jacuzzi finns att tillgå. Till hotell hör en privat, liten sandstrand, Emerald, där det finns solstolar och parasoll, som du kan nyttja efter tillgänglighet (ev avgift tillkommer och strandhanddukar finns att hyra). Hotellet har som sagt ett mycket fint läge och speciellt när kvällen analkas och ljus tänds upp lite varstans längs kusten blir stämningen extra skön.

Välj mellan tre barer och två restauranger

Sardinien är känt för sitt fantastiska kök, och Grand Hotel Smeraldo Beach är inget undantag. Här kan du välja mellan två restauranger, som båda serverar goda specialiteter. Barbeque-restaurangen Pagoda som serverar både lunch och middag har utsikt över kusten och restaurangen Smeraldo ligger ut mot poolen. Givetvis är det inte bara internationellt och nationellt som gäller utan här serveras även lokala och traditionella rätter så klart.

Den goda aperitifen innan maten eller den goda avecen efter kan du njuta av i "Piano baren" eller ute på terrassen. På hotellet finns även en "Patio bar" inredd som en vinterträdgård och en "Beach bar", så att du inte behöver gå så långt för att få lite förfriskningar. Lobbyn är indelad i olika rum och du har förutom baren ett gemensamt Tv-rum och läsrum.

Du kan gå in till centrum

Skulle du föredra att äta ute på restaurang kan du snabbt och smidigt promenera bort till Baja Sardinias centrum som ligger endast ca. 200 meter bort. Här finner du restauranger, butiker, matbutik och uthyrare av båtar, utflykter, vattensporter mm. Eftersom du befinner dig på öns nordöstra del har du flera trevliga utflyktsmål i din närhet. Världskända Porto Cervo och Costa Smeralda, bara för att nämna något, ligger ca. 5 km bort och så gör även många underbara stränder som du helt enkelt måste besöka.

Läs mer om Grand Hotel Smeraldo Beach

Rum i traditionell sardisk stil

Grand Hotel Smeraldo Beach har totalt 160 rum och du väljer mellan utsikt mot trädgården/kullarna, havsutsikt från sidan och direkt havsutsikt. Rummen är utrustade med luftkonditionering, Sat-TV, Wi-Fi, minibar, kassafack, hårtork samt de flesta med balkong (övertäckta) eller terrass/uteplats. Några av dubbelrummen har twinbäddar. Hotellet riktar sig mot en vuxen publik.

OBS. Väljer du tillägg halv- eller helpension, vilket rekommenderas, tänk på att det inte ingår dryck till maten.

Läs om rummen på Grand Hotel Smeraldo Beach

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Grand Hotel Smeraldo Beach

Läs personliga omdömen av Grand Hotel Smeraldo Beach som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Grand Hotel Smeraldo Beach. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Grand Hotel Smeraldo Beach

Läs mer
 
search map