Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Eftersom Baia Sardinia ligger vid en vacker liten bukt passar denna plats dig som vill snorkla, dyka eller bara ligga och lapa sol. Världskända Porto Cervo, med sina dyrgripar, ligger ca 7 km bort och du har öns vackra skärgård strax utanför knuten. Ett härligt område helt enkelt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

För en stillsam och skön semester


Låga byggnader som smälter bra in i landskapet är karakteristiskt för detta område, vilket innebär att restaurangerna oftast ligger utspridda på ett större område och att det inte finns något direkt centrum. Precis så är det i Baia Sardinia, vilket innebär att du här kan tillbringa en avkopplande vistelse, borta från stim och stoj. I området finns det både restauranger och barer, varav de flesta är koncentrerade runt det lilla torget Piazzetta della Fontana och nere vid stranden.

Utforska gärna dina omgivningar

De flesta som åker till Sardinien längtar efter sköna sol- och badstunder. I området runt Baia Sardinia kan du välja mellan sand- och klippstrand och havet är kristallklart, en fröjd både för ögat som själen. Du har från Baia Sardinia ett bra utgångsläge till att utforska den vackra ön och skärgården. Den närmsta hamnen är Poltu Quatu, men du har även nära till hamnen i Porto Cervo och Cannigione. Längtar du efter en endagstur till grannön Corsica kan du bege dig till Santa Teresa in Gallura, som ligger ca 50 km bort. Dessutom är Santa Teresa in Gallura en trevlig stad med lite butiker och fin utsikt uppe på en höjd. Och är du riktigt shoppingsugen kan du köra söderut i ca 40 min (33 km) till Olbia, där du hittar allt mellan himmel och jord.

Läs mer om Baia Sardinia

Dölj texten
 
 
search map