Hotell i Badesi på Sardinien

Le Dune Resort & SPA-Hotel I Ginepri

Närliggande restaurang vid stranden
 
Le Dune Resort & SPA-Hotel I Ginepri är inte tillgänglig i dagsläget
Le Dune Resort & SPA-Hotel I Ginepri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Badesi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Förutom de rymliga rummen, ligger hotellet nära resortens alla bekvämligheter, vilket gör att du inte behöver ta dig långt för att aktivera dig eller stoppa något gott i magen. Förutom detta finns här en stor härlig pool där du kan tillbringa dagarna med mycket sol och bad.

Allt du behöver - och lite därtill

På Le Dune Resort & Spa finns allt du behöver för en bra vistelse. Här finns, förutom barer och restauranger, även affärer där du hittar både det ena och det andra. Det finns inte mindre än 10 restauranger att välja emellan, vilka serverar frukost, lunch och middag. Man har även tänkt på barnen och här finns ett restaurangområde som heter Peter Pan, där de kan träffa nya vänner och delta i miniklubben (alla dagar utom lördagar). Eftersom det finns sex barer på området kan du på en vecka, välja en ny bar nästan varje kväll.

Du har som sagt flera restauranger att välja mellan men observera att vissa av dem kräver reservation, även om de ingår i priset. Du kan välja och vraka mellan lokala specialiteter och vällagade fisk- och skaldjursrätter - bara för att nämna något av allt det goda som serveras. Oavsett vilken av restaurangerna du väljer, blir du serverad vällagad mat. Din frukost serveras i restaurangen Nautilus som du hittar i huvudbyggnaden.

Om och när du vill vidga dina vyer gällande maten kan du testa olika sardiska specialiteter både längs kusten som inåt landet. Och önskar du till detta en genuin atmosfär kan du ta dig till Castelsardo, som har ett sagolikt läge och som ligger ca 30 min bort med bil (26 km).

Läs mer om Le Dune Resort & SPA-Hotel I Ginepri

Du har en plats på stranden

Det bästa med Sardinien, förutom maten, är de fantastiska stränderna. Till I Ginepri hör en härlig strandplats på stranden La Duna Bianca, vilket innebär att du har tillgång till parasoll och solstolar. Här kan du slappna av dagarna i ända, och när det är dags för något svalkande att dricka eller något gott snacks att äta, har du både bar och restaurang i din närhet. Här finns även toaletter med dusch vilket kan vara extra praktiskt för dig som åker med barn.

När du vill röra på dig

Det faktum, att Sardinien är världskänt för sina fantastiska stränder och glittrande hav, innebär att du absolut inte får missa möjligheten att utforska flera av öns fantastiska stränder. Du kan ta bilen längs kuststräckan och besöka bl.a. Isola Rossa eller Castelsardo. Skulle du däremot vilja stanna kvar på resorten har du en uppsjö med olika aktiviteter att välja mellan.

Du kan t.ex. ta lektioner i segling eller windsurfning och ta en tur med kanot, eller så kan du spela tennis, testa bågskytte, utmana vännerna i fotboll, basket eller hoppa dig svettig på ett av de aerobicpass som hålls. Du kan också följa med på de guidade vandrings- och joggingturer som anordnas eller svänga om på dansskolan.

Även barnen har flera aktiviteter de kan prova på, och man håller här babyklubbar, miniklubbar, juniorklubbar och tonårsklubbar. Tänk på att en del organiserade event som hotellet erbjuder, är mot en extra avgift. Så även aktiviteter som ridning, dykning, sportfiske med mera.

För dig som bara vill koppla av både kroppsligt som själsligt, finns här ett Wellnesscenter, Le Sabine SPA. Du kan köpa till olika behandlingar som får dig att känna dig som en ny människa.

Traditionell stil

Det finns 175 rum på I Ginepri. De är alla inredda i samma lokal stil, och är typiska för området både vad gäller färg och form. Alla är utrustade med aircondition, satellit-TV, minibar, kassafack, telefon och badrum med toalett, dusch och hårtork. I superior-rummen kan du bo 2 vuxna samt 1 barn upp till 13 år, och i familje-suiterna kan du bo upp till 4 vuxna samt en baby upp till 1 år.

Dölj texten
 
 
search map