Hotell i Arzachena på Sardinien

Parco degli Ulivi

 
Parco degli Ulivi är inte tillgänglig i dagsläget
Parco degli Ulivi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Arzachena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här bor du mitt i naturen där du är omgiven av öns typiska landskap, som är blandat klippor och låg växtlighet. Trots detta har du nära till kusten, det kristallklara vattnet och de underbara stränderna. Med andra ord, en perfekt kombination där du får uppleva två av Sardiniens bästa världar.

Fint poolområde och vacker omgivning

Eftersom hotellet ligger som det gör har du här bra med yta att röra dig på och du blir liksom ett med naturen. Detta innebär även att man har kunnat bygga ett stort, fint poolområde. På solterrassen finns det utplacerat bekväma solstolar och parasoll och du kan givetvis beställa in svalkande drycker under dagens lopp från hotellets bar.

Läs mer om Parco degli Ulivi

Restaurang och cantina

Hotellet har sin egen restaurang som serverar god och traditionell mat. Kökschefen heter Angelo Bellano och det är han som ser till att inte bara magen blir mätt utan att även ögat blir tillfredsställt. Snygga upplägg och välsmakande rätter är det du kan förvänta dig när du äter här. Du kan äta både lunch och middag på hotellet vilket är en klar fördel om du en dag känner för att stanna "hemma" och slappa intill poolkanten. Väljer du halvpension hemifrån så har du speciell meny, som kallas för menù a scelta vilket innebär att du har utvalda rätter att välja mellan gällande antipasto, il primo, il secondo och dessert.

Eftersom hotellet har sin egen cantina kommer du säkert att hitta ett vin som passar dina smaklökar. Här finns både lokala viner, som nationella och internationella. Eftersom hotellets restaurang är känd är den öppen för allmänheten, så därför rekommenderar vi att du bokar bord i god tid innan.

Fördelade i tre hus

Du kan välja mellan kategori standard på ca 20 m², deluxe på ca 35 m² och svit (2 rum) på ca 54 m². Det rum som heter promo är standard med specialpris. Rummen ligger fördelade i tre separata hus, och även om de alla har sin personliga inredning är stil och standard densamma.

Rummen är alla utrustade med Sat-TV och DVD, minibar, telefon, aircondition, vattenkokare samt badrum med dusch, hårtork och badrock. De har alla antingen möblerad balkong, veranda eller terrass vilket är skönt då du kan koppla av på din egen uteplats och njuta av tillvaron med något gott att dricka

Läs om rummen på Parco degli Ulivi

Dölj texten
 
 
search map