Semesterbostäder & hotell i Arzachena

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Arzachena är en stad som bjuder på trånga gränder och fina byggnader. Dessutom finns här både barer, restauranger och en del butiker och den lokala stämningen är påtaglig på gator och torg.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Här finns mycket att se och göra

I närheten av staden finns flera sevärdheter värda ett besök. Du har bl. a stenformationen Roccia del Fungo, som översatt betyder "svampstenen". Du kan besöka gravplatserna Tomba dei giganti Li Lolghi, den arkeologiska platsen Nuraghe Albucciu och de neolitiska gravarna vid Li Muri Necropolis.Costa Smerlada är klart en av de platser som lockar mest liksom Sardiniens underbara stränder. Det är även populärt att följa med på de olika båtturer som organiseras och uppleva Sardiniens kust när den är som bäst.

Läs mer om Arzachena

För dig som kommer med flyg

Till den närmast flygplatsen, som ligger i Olbia är det ca 29 km dit och det tar ca 40 minuter med bil, beroende på trafiken. Skulle du landa i Alghero så ligger denna ca 142 km bort och det tar lite mer än ett par timmar att ta sig därifrån till Arzachena.

Det går även att ta sig till ön med båt från italienska fastlandet, men även via Corsica. Båten, som tar bilar, går då från Bonifacio till Santa Teresa in Gallura, som ligger endast ca 36 km från Arzachena. För övrigt en trevlig dagsutflykt för dig som vill ta en titt på södra Korsika.

Dölj texten
 
 
search map