Hotell i Arborea på Sardinien

Horse Country Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta är en stor resort med totalt tre hotell och flera sk cottages, ett ställe som är uppbyggt kring aktiviteter och sysselsättningar i området. Resorten ligger intill vattnet med privat strand vilket innebär att det handlar inte bara om aktiviteter på land utan även till havs. Du ska välja detta stället om du letar efter en semester där du och din familj kan hitta på roliga saker de dagar då ni inte ligger och lapar sol intill vattenbrynet, och kan tänka er att bo på ett större ställe. Dessutom har de ett stall med 80 hästar som du kan besöka och att rida... ja, det går också bra!

På denna resort har du allt du behöver

På Horse Country Resort finns det du behöver för en avkopplande och trivsam semester. Förutom alla aktiviteter, vi nämner nedan, finns här ett bra urval av restauranger. Fasolare är "huvudrestaurangen" som serverar både nationella som internationella rätter à la buffé. Paguro är en grillrestaurang på stranden som tillagar typiska sardiska rätter, grillat kött och fisk. Tillsammans med allt det goda kan du njuta både av ljuva toner och vackra solnedgångar. Sedan finns här en pizzera som heter Don Custer, där du kan njuta av smarriga pizzor på terrassen som har utsikt över poolen. Saloon Pub & Restaurant är i westernstil och erbjuder Tex-Mex på menyn. Här kan du danska country och leka roliga lekar. Vi ber er observera att restaurangernas öppettider kan ändras under säsongen, men hör med personalen vad som gäller när du checkar in dig.

Men allt handlar inte om mat och det finns faktiskt fyra barer, varav en vid poolen och en vid stranden, där du kan beställa något gott att dricka under dagens lopp. På området finns även liten affär och bazaar som säljer typiska produkter, souvenirer, tobak och tidningar. Trots att resorten har 4 officiella stjärnor har vi valt att ge dem 3.

Läs mer om Horse Country Resort

Upptäck stränderna och naturen från hästryggen

Att rida är en älskad sysselsättning för många och att få rida utomlands, i Italien och på en ö som Sardinien är ganska exotiskt. Här på Horse Country Resort har man anammat detta och du kan följa med på hästturer i pinjeskogen eller känna sältan från havet medasn du tar dig fram längs med stranden. Du kan även hoppa på turen som går till den gamla fiskebyn Marceddi och som varar fem timmar med lunch inkluderat. Eller så fäljer du med på ridturen till Flamingodammen som varar i två timmar. Är du mer för att åka häst och vagn går detta också bra och här kan hela familjen njuta av turen samtidigt som ni upptäcker resorten. En aktivitet som uppskattas extra mycket av de små är ponny skolan, där de yngsta kan lära sig rida och träffa likasinnade vänner. Som gäst kan du besöka stallet som har ca 80 hästar och bara det är en upplevelse i sig.

Det finns så mycket mer att göra och upptäcka

Hur dina dagar ska se det bestämmer bara du, men vi tror att du gott kan fylla en vecka med lite gott och blandat. Här finns två pooler som båda har sin del till de minsta gästerna, så att ni alla kan plaska av er ordentligt. Du kan spela tennis, fotboll, pingis eller prova bågskytte.
Du kan hyra cykel och har mer än 50 km cykelvägar att trampa igenom eller ta en "trekkingrunda" som blir alltmer populärt och utforska omgivningarna på egen hand. Nere vid stranden kan du hyra pedalbåt, kanot, vindsurfa eller följa med på utflykter till havs. Resorten kan även erbjuda spännande utflykter med buss, och är du intresserad så hör med receptionen om exakta tider och priser.

Besök SPA-avdelningen och kom helt ner i varv

Men vad vore en semester utan avkoppling? Här kan du slappa antingen vid någon av poolerna, nere på den vita fina sandstranden eller besöka Wellness - centret, Proseidonya SPA. Här kan du njuta av massager, algterapier, inomhuspool, turkiskt bad, bastu, relaxavdelningar - det är bara att välja och vraka det som passar dig bäst.

Fördel som In-Italia gäst på Horse Country Resort

Som vår gäst har du klubbkort inkluderat i priset vilket ger dig tillgång till en del aktiviteter på plats, som poolerna, strandservice, lektioner i tennis, bågskytte, dans, miniklubben och juniorklubben och användning av vindsurfers. Och kvällshowerna och temakvällarna. Övriga aktiviteter är mot avgift och all information hittar du vid receptionen eller så ber du om att få den. Tänk på att flera aktiviteter är igång i perioden 10/6-8/9). Fri Wi-Fi har du vid receptionen. Om du reser med barn kan det vara bra att veta att det finns höga barnstolar i restaurangerna, att du kan låna nappflaskor och boka barnvakt, allt på förfrågan och efter tillgänglighet. Det tar ca en timme attv köra från Cagliari flygplats (87 km) och ca två timmar från Alghero (164 km) och Olbia (197 km).

Du bor komfortabelt på semestern

Det finns 315 rum på Horse Country Resort som är fördelade på 3 olika hotell, alla med 4 stjärnor. Även om de ligger utspridda har de samma stil och inredning dvs den enkla och traditionella Sardiska stilen. Alla är utrustade med aircondition, telefon, TV, kassafack (antingen på rummet eller i receptionen), minibar och badrum med hårtork.

De som kallas Cottage har egen ingång och ligger i pinjeskogen ner mot vattnet. De är totalt 58 stycken och finns med ett eller två rum. Stilen är Old English eller Western stil. De är utrustade med TV, telefon, minibar, aircondition och badrum med hårtork.

Rummen på Horse Country Resort

Cottage med 2 sovplatser och möblerad uteplats

Dessa hus, sk cottage ligger i pinjeskogen närmre havet. Här har du ett rum med en dubbelsäng samt ett badrum. Du har även en liten uteplats med bord och stolar.

Cottage med 4 sovplatser och möblerad uteplats

Dessa hus, sk cottage ligger i pinjeskogen närmre havet. Här har du ett rum med en dubbelsäng, ett rum med en bäddsoffa för 2 personer samt ett badrum. Du har även en liten uteplats med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

Agriturismo Guparza

Posada, Sardinien

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map