Semesterbostad i Arbatax på Sardinien

Residence Borgo degli Ulivi

Bar Lekplats Terrass till en av lägenheterna i residensdelen Lägenhet i Residence Lägenhet i Residence Lägenhet i Residence Privat pool till de fem superior lägenheterna i Villa Terrass till en av lägenheterna i Villa Superior lägenhet i Villa Superior lägenhet i Villa Superior lägenhet i Villa
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Familjevänliga Residence Borgo degli Ulivi mitt i Arbatax ligger endast ca.800 m från närmaste sandstrand och hamnpromenaden. De 35 lägenheterna har alla aircondition och privat terrass eller uteplats, där du kan koppla av ordentligt och njuta av väder och vistelse.

Välskött och presentabelt - nära sandstranden

Detta är utan tvekan ett fint ställe, som arkitektoniskt passar fint in i lokalmiljön, med sina färgglada husfasader och rik växtlighet alldeles in på husknuten. Vi har valt att tilldela stället 4 solar på bakgrund av den fina utstrålning och de efterfrågade faciliteter som oftast krävs för en extra trivsam semester så som fint poolområde där du även har en barnpool, jacuzzi och faktiúmet att lägenheterna har alla privata uteplatser.

Det är endast ca. 800 meter ner till den närmsta stranden och den lilla hamnen där du finner de kända röda stenformationerna Le Rocce Rosse di Arbatax. Till den andra sidan av Arbatax med sina bostadskvarter och sandstranden vid Porto Frailis är det ca 1 km. Och letar du efter de långa vita sandstränderna som Sardinien är så känt för kan du bege dig ett par kilometer norr eller söder om staden. Här väntar dig kristallklart vatten och ljus sand. Det finns många underbara stränder att välja mellan och som variation kan du åka till de mycket vackra stränderna vid Lido di Orrí ca. 8 km bort.

I Arbatax finns endast ett litet utbud, med ett par restauranger så söker du ett lite större utbud får du bege dig till grannstaden Tortolí ca. 4 km bort, där du även har apotek, bank, barer och mataffärer.

Läs mer om Residence Borgo degli Ulivi

Pool, barnpool - och andra fina faciliteter

Styrkan på detta ställe förutom det varm och välskötta uttrycket är utan tvekan poolområdet med alla de exotiska medelhavsplanter som t.ex. bananpalmer och rosmarinbuskar. Poolen och barnpoolen ligger åtskillt från varandra och har båda en behaglig storlek - barnpoolen är på hela 45 m². Det finns även jacuzzi. Här får du känslan av att bo i ett oasliknande minisamhälle. Förutom pool finner du även parkeringsplats (gratis), garage (mot betalning), mountainbikes (hyra mot betalning), lekplats för de minsta och tvätteri med två tvättmaskiner.

För allas trivsel skull och säkerheten finns det lite förhållningsregler att följa, som att barn under tolv år inte får vistas i poolen utan vuxet sällskap. Och att du måste duscha av dig innan du hoppar i vattnet. Bollar och andra flytleksaker är inte tillåtna i poolen, liksom mat och dricka.

Vackert och skönt - även invändigt

Vänder du blicken invändigt möter du en reception och ett barområde där du förutom goda drycker också kan köpa till en neklare frukost. Närmaste restauranger hittar du på det 4* grannhotellet, och annars finns det flera matställe inom en km. Dessutom finns det hiss och wi-fi på hela området.

Enkla men välutrustade semesterlägenheter

Borgo degli Ulivi förfogar både över tvårums- och trerumslägenheter med stora kök samt matplats och vardagsrum för fyra till sex personer. Alla lägenheterna har antingen möblerad balkong eller uteplats så att du ska kunna äta utomhus. Lägenheterna i villa har tillgång till separat pool med hydromassage (dessa ligger ca 100 m från de övriga). Gemensamma faciliteter är aircondition, Sat-Tv, Wi-Fi, kassafack och hårtork.

L√§genheterna på Residence Borgo degli Ulivi

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass

Uppehållsrum med kokvrå och plats för två extra sängar i en dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Ca 50 m²

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass

Uppehållsrum med pentry och plats för två extra sovplatser i bäddsoffa, samt sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (eller våningssäng) och badrum med toalett och dusch. Superior-lägenheterna har även diskmaskin och frysfack. Ca 60 m²

Lägenhet m. 2 sovrum (annex) m. balkong/terrass

Uppehållsrum med kokvrå och plats för två extra sängar i en dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Dessa lägenheter håller högre standard (närmast lite exklusiva) och ligger i en självständig villa ca. 100 meter bort. Förutom övriga faciliteter delar även dessa en privat pool (ca. 125 cm djup) och utomhusdusch och har faciliteter som Lcd TV, DVD, diskmaskin, tvättmaskin, micro, elgrill, frysfack och strykmöjligheter.

Lägenhet (superior) m. 2 sovrum och balkong/terrass

Uppehållsrum med pentry och plats för två extra sovplatser i bäddsoffa, samt sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (eller våningssäng) och badrum med toalett och dusch. Superior-lägenheterna har även diskmaskin och frysfack. Ca 65 m²

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map