Hotell i Arbatax på Sardinien

Hotel La Perla

Restaurang Bar Bastu
 
Hotel La Perla är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Perla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Arbatax här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta hotell kallas inte en pärla utan orsak. Förutom de många eftertraktade faciliteterna och massor av elegans ligger hotellet endast ca. 700 meter från närmaste sandstrand. Du vill alltså känna dig omhändertagen och i ditt rätta semesterelement.

Trevligt ute...

Hotellet ligger i början av Arbatax med ca. 1 km till den äldre stadsdelen vid hamnen och endast ca. 700 meter till villakvarteret Porto Frailis där man både finner en fin sandstrand, en utsiktspunkt och några matställe. Sidan om hotellet löper en vanligt trafikerad väg som leder till centrala Arbatax. Hotellets pool är något av de första man möter. Den ger framför allt om kvällen en helt speciell effekt då den är upplyst. Det finns även gratis parkering på hotellet.

Läs mer om Hotel La Perla

... och inne lika trevligt

Hotellets invändiga uttryck är eleganta omgivningar i lugna och ljusa färger. Bland faciliteterna finner man ett receptionsområde med lounge, hiss och bar. Det finns gratis wi-fi på hela hotellet. Restaurangen är endast öppen för hotellets egna gäster. Man äter a la carte och kan välja att sitta antingen inne eller ute på den övertäckta terrassen när vädret tillåter. En gång i veckan arrangeras det lokal sardisk kväll med bl.a. helstekt griskulting efter lokalt recept. Frukosten serveras som buffé i samma restaurang - och som på kvällen är det möjligt att äta sin frukost på terrassen. Som ett alternativ till hotellets restaurang ligger det ett matställe ca. 200 meter bort och i övrigt en handfull matställe vid Porto Frailis.

Rå om dig själv på semester

La Perlas wellnesscenter är väl utvecklat. Bland möjligheterna dyker intressanta behandlingar upp så som t.ex. bastu, jacuzzi, zoneterapi med varma stenar, 'varma bänkar',

Rummen på Hotel La Perla

Standardrum Agata

Dessa 11 rum mäter ca. 14 m² och ligger alla på första våningen och är elegant inredda med aircondition, LCD satellit-TV, minibar och badrum med toalett, dusch och hårtork. Extrasäng är inte möjlig i dessa rum.

Standardrum Topazio

Dessa 6 rum mäter ca. 14 m² och ligger alla på andra våningen och är elegant inredda med aircondition, LCD satellit-TV, minibar och badrum med toalett, dusch och hårtork. Extrasäng är inte möjlig i dessa rum. Jämfört med Agata har dessa rum även en fransk balkong.

Superiorrum Smeraldo med balkong

Dessa 5 rum mäter ca. 18 m² och ligger alla på andra våningen och är elegant inredda med aircondition, LCD satellit-TV, minibar och badrum med toalett, dusch och hårtork. Vissa rum har plats för en extrasäng. Jämfört med de vanliga rummen har dessa rum även balkong och vattenkokare - och är något större.

Familjerum Giada för 4 personer

Detta familjerum består av två anslutande rum (åtskilda av en dörr) som mäter totalt ca. 28 m² och ligger på andra våningen. Rummet är elegant inrett med aircondition, LCD satellit-TV, minibar och badrum med toalett, dusch och hårtork. Priset inkluderar fyra personer.

Dölj texten
 
 
search map