Hotell i Arbatax på Sardinien

Hotel La Bitta

Exempel på dubbelrum (deluxe) med havsutsikt och jacuzzi Total avslappning vid poolkanten Exempel på badrum i ett dubbelrum (deluxe) Middag med panoramautsikt Denna lilla pärla ligger i en vacker bukt Exempel på dubbelrum (deluxe) med jacuzzi Exempel på ett dubbelrum (deluxe) Deluxe-rum har jacuzzi på balkongen
 
Hotel La Bitta är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Bitta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Arbatax här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Läget, intill havet, är fantastiskt och du kommer ner till den vackra stranden via en liten gångstig från hotellet. Sardinien är ju känt för sina underbara stränder och skulle du önska att sola på någon strand annan än denna så ligger Hotel Bitta endast 4 km från Lido di Orrì, 15 km från Santa Maria Navarresa och 50 km från Gorre di Glassai. Utöver läget har du här alla möjligheter att frossa i den ena läckerheten efter den andra, ackompanjerat med ett glas rött, vitt eller bubbel.

Du äter gott och får ett professionellt bemötande

På hotell La Bitta är man mån om sina gäster och du kan räkna med att få både ett trevligt som professionellt bemötande. Förutom receptionen finns här ett TV-rum och en piano bar som bjuder på goda drycker och trevliga folkloristiska kvällar. Restaurangen där du även äter din rika frukostbuffé ligger med en vacker panoramautsikt över bukten. På kvällen blir salen uppdelad i Ristorante Le Colonne för dig som har halvpension (buffé) och Ristorante Mare & Luna som serverar a la carte. Den sistnämnda ligger ut mot vattnet, vilkket du kan höra på namnet.

Och vi ska tillägga att maten som serveras är inte bara vackert upplagd utan håller även hög kvalitet och servicen är på topp. Här finns även en terrass med en vacker vy där du kan njuta av den ro och stillhet som du finner här. Så summa summarum; god mat, bra service i familjär anda, vacker utsikt och rogivande atmosfär.

Läs mer om Hotel La Bitta

Koppla av till vågornas brus

Hotellet som är familjeägt öppnades redan år 1968 fast då som pizzeria, så man har lång erfarenhet med sig i bagaget och det var först 1983 det blev ett 4-stjärnigt hotell. Här har man satsat på att kunna erbjuda komfort och välbefinnande och man har skapat ett wellness center som är en som utomhus oas med utsikt över havet. Här kan du lyxa till din tillvaro med alg-impackningar, talassioterapi, aromterapi, zonterapi, olika massager samt skönhetsbehandlingar. I oasen finns även en jacuzzzi och ett bad med kurerande effekter.

Sist men inte minst så finns här ett fint poolområde med en pool (10 x 20 meter) med vattenmassage som är öppen från mars till oktober, solstolar och parasoll. Allt detta kan du njuta av medans du lyssnar till vågornas brus, underbart skönt och avkopplande.

Du bor mitt på ön

Man kan säga att Arbatax ligger i mitten, även om du har lite närmre till öns sydliga spets än den norra. Läget gör att du kan utforska mer av ön och så även nationalparken, Parco nazionale del Golfo di Orosei e del Gennargentu som du har strax intill. Detta är platsen som passar dig som älskar att gå på äventyr men också att sola och bada och det sägs att några av Sardiniens vackraste stränder ligger just här. Men du behöver inte ta dig så långt för att njuta av sköna badstunder då hotellet ligger i en vacker liten bukt och du har strandservice inkluderat i priset på stranden intill som heter Spiaggia di Porto Frailis. Önskar du plats på första raden ut mot vattnet går detta bra mot ett litet tillägg på plats.

Ca 50 meter från hotellet finns en busshållplats om du känner för att låta bilen stå en dag när du ska in till centrum. Alternativt kan du ta taxi.

Du kan få havsutsikt

Trots sina 63 rum känns hotellet småskaligt och familjärt. Vi kan erbjuda dig olika rumstyper. Dubbelrum (comfort) som har har utsikt över trädgården och till viss del parkeringen.Dubbelrum (superior) m. havsutsikt och balkong/terrass. Dubbelrum (deluxe) m. havsutsikt och balkong/terrass som har ett litet jacuzzikar.

Alla rummen är inredda i medelhavsstil och är utrustade med Sat-TV, kassafack, minibar, Wi-Fi, aircondition/värme, badrum med toalett, dusch och hårfön.

Läs om rummen på Hotel La Bitta

Dölj texten
 
 
search map