Hotell i Arbatax på Sardinien

Hotel Club Saraceno

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ibland kan det vara svårt att få till en semester där alla familjemedlemmar blir nöjda, men det har du stora chanser till här. Vad sägs om att paddla kanot, lära dig windsurfa, utmana ditt resesällskap i ett parti tennis, spela beachvolley eller sätta barnen i fotbollskola? Detta och mycket mera kan du ägna dig åt de dagar då du "tröttnat" att ligga på stranden eller bada i det kristallklara vattnet. Dessutom ordnas det underhållning i olika former, du har liten basar, tobaksaffär och tvätteri inne på området och sist men inte minst, personalen är både glad och trevlig.

Semester vid bukten Baia di San Gemiliano

Eftersom du bor på öns östra sida, kan du göra flera trevliga utflykter längs med kusten. Tycker du om natur och sköna promenader kan du t ex ta en runda bort till Parco Nazionale del Golfo di Orosei och älskar du att sola och bada kan du prova på någon av de underbara stränderna du har i din närhet. Men du behöver inte ta dig så långt för att få doppa tårna i det kristallklara vattnet, för endast ca 50 meter från Hotel Club Saraceno breder den fina stranden ut sig.

Detta är en vacker plats med sköna nyanser av blått, beigt och grönt d.v.s färgerna från det glittrande havet, den ljusa sandstranden och de fina kullarna som bukten bjuder på. Sardinien är kanske mest känt för sina fantastiska sol - och badstunder något du kan uppleva här på Hotel Club Saraceno. På stranden har du fri strandservice från den tredje raden och uppåt. Skulle du däremot önska att komma lite närmre vattnet går detta bra mot en extra avgift på plats. Här på stranden kan du utöva olika sporter både i vattnet som uppe på torra land, som t ex paddla kanot, segla, vindsurfa och vara med i en omgång beachvolley. När törsten sätter in kan du bege dig till strandbaren för att köpa dig något gott att dricka.

Läs mer om Hotel Club Saraceno

Aktiviteter och underhållning från morgon till kväll

Det finns som sagt mycket att göra här på hotellet, som snarare liknar en resort, eftersom här finns det mesta du behöver. Du kan spela tennis (här finns två banor), boccia, pingis, fotboll eller vara med på vattengympan som hålls vid poolen. Skulle du känna att detta inte är tillräckligt kan du alltid ta ett varv i gymmet eller ta dyklektioner.

Förutom en stor olympisk pool (25 m) finns här en till de yngsta gästerna så att de kan bada av sig ordentligt. Poolerna stänger inte för siesta under dagen, men mellan kl 12:30 och 14:30 är de obevakade. Barnen har också möjlighet att vara med i miniklubben, för barn mellan 4-12 år, där de träffar andra barn och hittar på en massa bus. På kvällarna kan de vara med på den, bland barnen, populära babydansen. Men även du som vuxen kan bli road om du känner för det. Varje dag händer det något nytt, antingen på stranden eller på kvällarna i form av cabaret, shower, levande musik mm. Som du kanske förstår händer det alltid något på Hotel Club Saraceno, så är du ute efter en lugn och stillsam semester är detta inte det rätta valet, utan då kan du ta en titt på familjens andra hotell som ligger på andra sidan kullen, Hotel La Bitta.

Vi vill uppmärksamma dig om att vissa aktiviteter är mot avgift och betalas på plats. Hör med receptionen om vad som gäller. De kan även hjälpa dig som vill göra trevliga utflykter med fyrhjuling, hänga med på guidade turer, hyra gummibåt och glassa längs kusten eller följa med på ridturer, bara för att nämna något.

Ta del av både restauranger och barer

Det kan vara det härliga klimatet som gör att aptiten sätter extra fart på Sardinien och då är det tur att du på Hotel Club Saraceno har möjlighet att äta dagens alla måltider. Förutom frukosten, som du kan njuta av på uteterrassen, serveras även en lunchbuffée där du hittar allt möjligt som sallader, pastarätter, fisk och kött. Här finns en buffetrestaurang med både sardiska, nationella som internationella rätter på bordet, samt en Restaurang Le Vele som har öppet i july och augusti månad. Bokar du halv- eller helpension är det i buffetrestaurangen du äter, och då ingår även mineralvatten, vin och en del läskedrycker. Bra att veta för dig som reser med mindre barn är att det vid restaurangen finns en sk "biberoneria" där du kan värma barnmat, låna barnbestick mm.

För dig som beställer enbart frukost kan det vara bra att veta att in till det lilla Arbatax är det ca en kilometer. Här hittar du en del barer och restauranger och för ett lite större utbud som banker, post och mataffär kan du bege dig till Tortoli, som du har ca tre kilometer bort.
Hotellets egen basar har öppet från kl. 08:00-13:00 och från kl.17:00-20:00. Här har du ett litet och blandat utbud av kläder, leksaker, tidningar mm.

Rummen ligger i flera olika block

Rummen är enkelt inredda i sardisk stil och ligger i olika byggnader i två plan som är utspridda på ett större område. Alla har aircondition, Wi-Fi (mot avgift), TV, kassafack, lite kyl och badrum med dusch och hårtork. Dessutom har du ett litet torkställ där du kan hänga upp dina våta handdukar. En del rum ligger ca 350 meter från stranden. Stor strandhandduk kan hyras på plats.

Läs om rummen på Hotel Club Saraceno

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map