Hotell i Arbatax på Sardinien

Arbatasar Hotel

 
Arbatasar Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Arbatasar Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Arbatax här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Arbatasar Hotel är det perfekta stället att vila upp sig på efter en massa sol, hav och natur. Hotellets namn betyder på arabiska "det fjortonde tornet", det fjortonde av de torn varifrån man kontrollerade havet efter saracenerenas attacker. Hotellet är idag inbjudade dekorerat i varma färger, här finner man relax-områden, en stor pool där man kan ta ett dopp efter att ha solat och vill man undvika solen så har man sett till att behålla de stora gamla träd som i åratal kastat sina skuggor på denna plats. Här får man uppleva det äkta hemtrevliga sardiska bemötandet.

Hotellet ligger centralt i Arbatax, nära hamnen som man når på en kort promenad. Hotellet har 43 rum och ligger ca. 1 km från närmaste strand La Capannina, ca 2 km från Tortolì, 7 km från Lido di Orrì och 80 km till Nuoro. Här finns en trädgård med pool på ca 200 m², bevakad intern parkering, konferensanläggning samt en frukostmatsal på tredjevåningen med en utomhus terrass och panoramisk utsikt över Arbatax. Här finns även en restaurang var man kan avnjuta typiska sardiska rätter, tillagade men lokala råvaror. Vill man göra turer på havet så anordnar de här utflykter med segel eller motorbåt, föredrar man fastlandet så kan man ta en tur på deras organiserade utflykter med jeep eller vill man hellre stanna på hotellet och vila så kan man få massage (mot förfrågan på plats).

Läs mer om Arbatasar Hotel

- Comfortrummen har alla telefon, satellit-tv, safety-box, internet, minbar, aircondition samt badrum med toalett och dusch samt hårfön.
- Superiorrummen har alla telefon, satellit-tv, safety-box, internet, minbar, aircondition samt badrum med toalett och dusch samt hårfön. Dessa rum har badkar med vattenmassage.

Dölj texten
 
 
search map