Omdömen från Wine Resort Ledà d'Ittiri

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Wine Resort Ledà d'Ittiri

Läs personliga omdömen av Wine Resort Ledà d'Ittiri som ligger på Sardinien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Wine Resort Ledà d'Ittiri. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Avkopplande semester i vackra, autentiska omgivningar

Vår vistelse på Wine Resort Ledá d'Ittiri har varit en fantastisk upplevelse! Vi hade tre övernattningar på stället och kom helt ner i tempo från det vi ankom. Resorten har bara sex rum vilket innebär att det är alldeles lugnt och stilla, - det enda bakgrundsljudet som hördes var cikadorna. Det är en otroligt vänlig personal på stället som ser till att ge gästerna den bästa möjliga upplevelsen, och som helt tydligt är passionerade angående gården, dess vin och olivolja. Vingården ligger i vackra omgivningar med utsikt över vinodlingar, olivlundar och berg, dessutom är byggnaderna renoverade både utvändigt och invändigt med respekt för de gamla vackra detaljerna. Framför allt köket är något man inte får missa! Området är otroligt frodigt med vackra blommor i trädgården så väl som på resten av tomten och man märker att man lagt mycket kraft på att skapa stämningsfulla rum. Det finns möjlighet att delta i en middag på gården vilken tillagas av de läckra råvaror som produceras på stället eller i lokalområdet, och sist men inte minst så tycker vi att det är ett "must", att anmäla sig till vinprovningen och smaka på de viner och olivoljan som produceras på gården.
Allt som allt hade vi några avkopplande, härliga dagar och vi kan varmt rekommendera stället till andra.

Alghero som semester-destination

Alghero är en trevlig stad med många möjligheter till att äta gott. Om man vill lite bort från staden så ligger det även en fantastisk lokal restaurang i Fatilia, Il Paguro (10 min med bil från Alghero), där man serverar traditionella italienska och sardinska rätter. Det finns massor av möjligheter till solbadande längs kusten mellan Fatilia och Alghero eller mellan Porto Conte och Cappo Caccia, det finns emellertid inte våldsamt mycket fisk att se när man snorklar.

Wine Resort Ledà d'Ittiri
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Wine Resort Ledà d'Ittiri
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Det är inte möjligt att äta på vingården varje kväll, men en dag eller två under veckans lopp lagar de en middag som man som gäst kan välja att delta i.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map