Agriturismo i Alghero på Sardinien

Wine Resort Ledà d'Ittiri

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Delta i guidade provsmakningar i vin och olivolja med dina vänner eller familjemedlemmar och dofta till vinmarkerna och olivlundarna på en vinrunda i det fridfulla och väldoftande landskapet runt Wine Resort Leda d'Ittiri. På 18 hektar endast 4 km från havet och 5 km från Algheros flygplats ser du nu resultatet av en nyrenoverad gammal bondgård där det idag finns 6 stilrena och eleganta rum.

Naturskönt paradis med privat pool

Även om Sardinien är mest känt för sina fantastiska stränder kommer det imponerande sardiska landskapet finnas kvar i ditt minne i lång tid, precis som den vänliga gästfriheten som ivrigt kommer vilja tillfredsställa din nyfikenhet om regionen och de lokala produkter. Den fina terrassen med utsikt över vinmarkerna förför dig in i en annan värld, och plötsligt finner du total avkoppling. Du riskerar helt klart att glömma bort Algheros fina stränder, endast ca. 4 km bort. Norr om Alghero finns en fin sandstrand där du även kan dyka eller snorkla.

Vinprovning och vinturer

Låt Annamaria på gården ser fram emot att visa dig runt bland gårdens vinmarker, olivlundar och nästan 20 hektar landskap. Som vinälskare kommer du bli fascinerad av Annamarias anekdoter från druvvärlden. Gården producerar vin, olivolja och andra produkter. Varje flaska vin och olivolja är ett resultat av uppriktig kärlek till landet. De stritar (insekt) som sjunger i de många olivträden spelar en viktig roll i vinvärlden, då dessa insekter var dedikerade till vinproduktionen, även om ägaren själv har en stor passion för de röda Bordeaux-vinerna. Vingården ligger i naturparken Porto Conte som präglas av medelhavsflora och olika djurarter som t.ex. vildsvin, kaniner och hjortar.

Kvalitet framför kvantitet

Vinmakarna på Wine Resort Ledà d'Ittiri har renoverat gården från topp till tå och kryddat inredningen med storslagna möbler och snygg inredning. Den gamla ladan är nu ett stort uppehållsrum med antika terracotta golv och hotellets frukostlokal. Den ursprungliga verkstaden har byggts om till en elegant suite med möblerad terrass. På andra våningen kan du beundra stora träbjälkar i taket som understöttar fyra 25 kvm rum, några med verandautsikt över vinmarkerna och olivlundar. Ta ett glas vin och prova olivoljan, som naturligtvis uppnås vid kallpressning.

Välj mellan 6 fantastiska rum

På vingården finns det 6 rum att välja bland: en suite och en stor suite på första våningen samt ytterligare 4 rum på andra våningen där två av den har en privat övertäckt veranda. Rummen är rymliga, över 22 kvm och utrustade med massor av komfort. All inredning genomsyras av smakfull inredning och design, precis som dörrar och möbler blivit designade av lokala hantverkare. Badrummen sticker ut med handmålade golv av keramik och har badrumsdörr i kristall samt hårtork och toalettartiklar. Färger är valda i olika nyanser som grön, gul och blå, som harmonerar perfekt med miljön. Wine Resort Ledà d'Ittiri är ett perfekt val om du söker lugn och ro, framför allt då endast gäster över 12 år är välkomna. Fördjupa dig i landets magiska omgivningar och skäm bort dig med en avslappnad och exklusiv semester.

Maten är tillagas uteslutande för dig

Wine Resort Ledà d'Ittiri drivs av kvinnor som med stor passion och kärlek sköter om gården produktion, trädgården, poolen och rummen. Då gården är så pass liten och man fokuserat på lugn och ro finns det ingen restaurang på stället. Du har dock möjligheten tt boka en middag där Annamaria tillagar traditionella rätter. Wine Resort Ledà d'Ittiri ger dig en unik möjlighet att kombinera din passion för vin utan att gå på kompromiss med havet. Upplev Sardinien på ett avkopplande och välsmakande vis.

Rummen på Wine Resort Ledà d'Ittiri

Dubbelrum (classic)

Dubbelrum Classic är ett bra val för två personer. Rummen ligger på andra våningen och är inredda med fint utformade möbler och antikviteter.

Dubbelrum (superior)

Superior rummet "Margallo" är ett dubbelrum med en fantastisk veranda som ligger på andra våningen med utsikt till vinmarkerna.

Juniorsuite

Junior Suiten "Ginjol" ligger på andra våningen och har en fantastisk utsikt över vinmarkerna. I Junior Suiten finns ett extra rum med plats för en extra sovplats.

Suite

Denna lilla suite rekommenderas till familjer med större barn (+12 år) och ligger på första våningen med utgång till den gemensamma terrassen. Suiten består av dubbelrumrum och uppehållsrum med bäddsoffa (140 x 190 cm). Denna suite kan rymma upp till tre personer.

Suite (grand)

Den stora suiten rekommenderas till familjer med större barn (+12 år) och ligger på andra våningen och har en exklusiv veranda. Suiten består av dubbelsäng och ett stort uppehållsrum med bäddsoffa (160 x 190 cm). Denna suite kan rymma upp till fyra personer.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map