Semesterbostad i Alghero på Sardinien

Vista Porto

 
Vista Porto är inte tillgänglig i dagsläget
Vista Porto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här bor du i en av Alghero vackraste palats i den historiska stadskärnan, ovanpå havsporten (Porta a mare) med torget som förbinder staden till hamnen.

Härligt med nära till allt

Här bor du mysigt utan att behöva ha tillgång till bil för att ta dig runt - speciellt om du landar på Alghero flygplats. Kort sagt, på riktigt kort gångavstånd hittar du restaurang och bar (ca. 30 meter), minimarket (ca. 80 meter), livsmedelsbutik (ca. 300 meter), gatumarknad (ca. 200 meter). Fastigheten har hiss samtidigt som närmaste parkering ligger 250 meter bort - ifall du väljer att ha tillgång till bil.

Välutrustad lägenhet med havsutsikt

Du bor här på fjärde våningen med en härlig utsikt över hamnen och havet. Här hittar du kök med diskmaskin, spis med 4 kokplattor, kylskåp med frysfack, brödrost, mikrovågsugn, ugn samt uppehållsrum med TV och badrum med hårtork. Det finns även wi-fi-anslutning (men kom ihåg att uppkopplingen i Italien inte är lika bra som hemma). Som du kan läsa, är lägenheten utrustad med nästan allt utom aircondition - men flakt finns i taket. Som regel får du en skön bris när du öppna fönstren om kvällen och natten från havet för att kyla ned sovrummet - under dagens varmaste timmar råder vi dig att hålla fönsterluckorna stängda så solen inte får lov att hetta upp lägenheten.

Lägenheten på Vista Porto

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (5:e vån. med hiss)

Lägenheten mäter ca. 80 m² och ligger på 5:e våningen. Att bo så högt ger en fin utsikt över hamnen och havet som du kan njuta av från vardagsrummet och sovrummet. Lägenheten består av ett vardagsrum med platt-TV, kök med 4 kokplattor, kylskåp med frysfack, brödrost, mikrovågsugn, ugn och diskmaskin, sovrum med dubbelsäng och havsutsikt, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch och hårtork.

 
 
search map