Semesterbostad i Alghero på Sardinien

Villetta Quadrifoglio

 
Villetta Quadrifoglio är inte tillgänglig i dagsläget
Villetta Quadrifoglio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villetta Quadrifoglio ligger i gröna omgivningar med en fantastisk havsutsikt vid udden Capo Caccia. Alla möbler är handgjorda och mycket eleganta. Vardagsrummet är utformat enligt sardisk tradition med möbler av lokala hantverkare.

Framför huset finns en stor trädgård med utomhusdusch, grill och privat parkering, stor veranda med bord, stolar, solstolar och fåtöljer. Endast 1 km bort finner man restauranger, supermarket, apotek och kiosk. Avståndet till centrala Alghero är endast 3 km medan det är 600 meter till havet.
Här bor man i lugn och ro nära naturen vilket ger perfekta förhållande för en avkopplande semester med ett glas vin i handen samtidigt som man njuter av solnedgången efter en god middag.

Läs mer om Villetta Quadrifoglio

Trerumshus med 4 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- huset är fördelat på 50 m² samt en 35 m² stor veranda med havsutsikt, vardagsrum med öppenspis och TV, kök med spis och ugn samt kylskåp, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch samt sovrum med våningssäng. Det finns dessutom tvättmaskin, strykjärn och strykbräda.

Dölj texten
 
 
search map