Semesterbostad i Alghero på Sardinien

Villetta Lu Canunget

 
Villetta Lu Canunget är inte tillgänglig i dagsläget
Villetta Lu Canunget är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villetta Lu Canunget är omgiven av grönska och har en fantastisk havsutsikt i början av udden Capo Caccia. Interiören i huset är av trä och påminner om en båt. Här bor man i lugn och ro nära naturen vilket ger perfekta förhållande för en avkopplande semester med ett glas vin i handen samtidigt som man njuter av solnedgången efter en god middag.

Den finns en stor fin trädgård med grillplats och privat parkering. Endast 1 km bort hittar man restauranger, gårdsrestauranger (agriturismo), supermarket, apotek och kiosk. Avståndet till centrala Alghero är endast 3 km medan det är 400 meter till havet.

Läs mer om Villetta Lu Canunget

Tvårumshus med 2/3 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- huset är fördelat på 45 m² samt en 25 m² stor veranda med havsutsikt, vardagsrum med bäddsoffa för 1 person, TV samt pentry (2 kokplattor, ugn och kyl), sovrum med dubbelsäng samt dubbla badrum. Huset är även utrustat med öppen spis och tvättmaskin, strykjärn och strykbräda.

Dölj texten
 
 
search map