Omdömen från Villa Ruchetta

 
Villa Ruchetta är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Ruchetta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Ruchetta

Läs personliga omdömen av Villa Ruchetta som ligger på Sardinien. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Ruchetta. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härligt semesterhus som varmt rekommenderas

Vi hyrde huset i två veckor i juni/juli 2014 och hade en väldigt fin vistelse i Villa Ruchetta.
Huset, trädgården och poolen är riktigt välhållet och väldigt bra utrustat. Det saknades absolut ingenting och det är första gången vi har upplevt detta. Bilderna visar inte hur otroligt flott husete och trädgården är så vi blev riktigt positivt överraskade när vi kom fram. Den stora trädgården är härlig med ett femtiotal olivträd, olika fruktträd och vackra blommor. Det finns tre olika lounger att sitt i utomhus, samt sköna solsängar - och ett stort parasoll.
Vår lokala kontakt var riktigt hjälpsam både med att rekommendera restauranger, utflykter, stränder och med att svara på våra frågor. Husets ägare är också väldigt trevlig.
Det enda som skulle göra villan ännu bättre skulle vara utsikt mot sjön, men med ett så fint område klarade vi oss bra utan. Vi vill absolut hyra detta hus igen!

Villa Ruchetta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Ruchetta
Villa med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Superbra familjesemester

14 dagar i Villa Ruchetta var ett stort nöje, ett härligt hus med en fantastiskt vacker och välhållen trädgård, härliga terrassen och en vacker stor pool, bra kök som passade oss bra då vi tycker om att laga mat själv på vår semester.
I förhållande till bilderna på nätet har det skett en förbättring och moderinisering av inventarierna, så att de framstår mer moderna och att det nu på markplan finns två rum med dubbelsäng och i källaren 1 dubbelsäng och 2 enkelsängar.
Vi blev otroligt vänligt bemötta av Francesco som på sin scooter visade oss vägen till huset och förklarade allt om installationer och diverse praktiska ting. Talade verkligen bra engelska.
Dessutom var Francesco behjälplig under semestern, då elektriciteten ofta gav oss problem, samt att han bistod med några andra saker som inte hade med huset att göra. Vi mötte också den mycket vänliga ägaren, som erbjud oss färska fikon och blommor från hans plantage.

Enda minus är källarvåningen som inte är så inbjudande, även om den är trevligt inredd - men vi kunde alla sova på samma våning ändå (vi var 5 stycken iväg).

Rekommendationer till andra gäster

Åk till Bosa och ät lunch på Restaurant Ponte Vecchio, bästa måltiden på vår semester med hemlagad pasta och läcker mat i det hela taget, samt vacker utsikt över floden.
Åk till Capo Caccia och ta med en flaska vin eller ett par öl, parkera bilden och njut av den storslagna solnedgången och utsikten över klipporna.

Villa Ruchetta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Ruchetta
Villa med 6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Pernille og familie fra Virum boede på Villa Ruchetta i Alghero

Bra ställe! Vi var 2 vuxna och 3 barn 10, 14 och 16 år. Fint hus, med en privat pool och inhägnad trädgård. Vi har bara goda erfarenheter med lokal kontakt och fick hälsat på ägaren, de är mycket vänliga! Några minuters bilresa från Alghero stad. Fantastiska stränder nära av rekommendationen Franscesco, vår lokala kontakt. Snyggt, rent och välskött.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Martin med sällskap från Jönköping i Sverige bodde på Villa Ruchetta i Alghero från den 11. till den 18. juni 2011.

Resan har varit hur bra som helst. Villa Ruchetta är fantastisk! Fransesco måste ni vara glada över att samarbeta med - han var en toppenkille som kunde hjälpa till med det mesta! Och all kontakt med er på in-Italia har varit jättesmidig och vi är supernöjda!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map