Villa i Alghero på Sardinien

Villa Ruchetta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Ruchetta ligger riktigt fint i förhållande till de många stränderna längs kusten Riviera del Corallo. Det är tal om en mellanklassvilla vars styrka utan tvekan ligger i den 1400 m² stora trädgården som omger villan. Invändigt har villan ett lågt placerat vardagsrum (man går ner ett par steg) som kan vara en fördel när solen står högt på himlen då denna lösning skapar ett behagligt inomhusklimat.

Nära havet

Förutom den stora trädgården finns det privat p-plats samt grill, förvaringsbox, paviljong med bord och stolar samt pool med solstolar och parasoller. Endast 3 km bort finner man restauranger, inköpsmöjligheter, kiosk, apotek och sist men inte minst havet. Staden Alghero ligger ca. 5 km bort.

Läs mer om Villa Ruchetta

Villa med 6 sovplatser:
- Självständig villa på ca. 100 m² fördelad på två våningar: på första våningen finner man ett rymligt vardagsrum med satellit-TV och DVD, öppen spis samt kokvrå (ugn, microvågsugn och kylskåp), sovrum med dubbelsäng med eget badrum / toalett, sovrum med dubbelsäng, badrum /toalett samt aircondition med möjlighet för både varm och kall luft. Dessutom finns det tvättmaskin och strykjärn. Det låga första våningsplanet består av ett öppet rum med sofa och ett sovrum med dubbelsäng. Detta våningsplan ligger under markplan och utnyttjas mest nattetid då man sover. För italienare är den en stor fördel att kunna sova svalt om antten i sommarmånaderna, medan andra kanske upplever det som lite obehagligt att sova här nere.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Topazio

Flumini, Sardinien

Villa Verde B&B

Torre delle Stelle, Sardinien

Villa Indipendenzia

Torre delle Stelle, Sardinien

Rekommendationer till dig

Le Antunne

Porto Cervo, Sardinien

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt på Sardinien

search map