Hotell i Alghero på Sardinien

Villa Grazia B&B

 
Villa Grazia B&B är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Grazia B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Grazia B&B ligger utanför Alghero vars centrum kan nås på ca. 15 minuter på cykel ifall man inte valt att hyra bil under vistelsen. Inne i centrum som ligger ca. 3 km bort är stort och trevligt med ett stort urval av matställe, kaféer och andra nöjen. Den fina och välkända stranden ligger också i anslutning till centrum men på andra sidan i förhållande till Villa Grazia B&B.

Villan byggdes 2001 men tanke om att inredas till ett litet hotell. Det finns egen infart från vägen som är omgiven av flera hundra år gamla olivträd. Framför villan finns en stor parkeringsplats medan man på andra sidan finner poolen (5 x 10 m) med tillhörande parasoller och solstolar.

Läs mer om Villa Grazia B&B

Byggnaden är fördelad på två våningar: ett upphöjt första våningsplan och en hög källare. Det upphöjda första planet består av ett gemensamt uppehållsrum, bred veranda och tre sovrum med dubbelsäng. Den höga källaren består också av tre rum där rummen även har plats för en extra säng. Vidare finns det här frukostmatsal samt den bostad där ägaren själv bor. De två våningarna är förbundna genom en inre spiraltrappa samt en utvändig trappa som är mer behaglig för gångbesvärande.

Rummen
Varje rum är utrustat med ett litet kylskåp, TV och eget badrum med toalett, dusch samt hårtork. Observera att det inte finns aircondition på något av rummen. Rummen i källarvåningen är något billigare och är att föredra ifall man tittar på det med italienska ögon. Men vi menar att nordeuropeiska gäster föredrar rummen på första (översta) våningen då dessa har utsikt till trädgården.

Faciliteter
Frukosten serveras från kl. 08:30 - 10:00 och består av en buffé med både söta och "salta" inslag, alltså pålägg, ost, bröd osv. Trådlöst internet (wi-fi) ingår i priset och finns i alla gemensamma utrymme. Vi rekommenderar detta lilla B&B åt par som önskar lugna omgivningar till ett rimligt pris i närheten av en trevlig stad. Det finns inte mycket att göra för barnen som dock är välkomna. Barnfamiljer bör dock överväga ett annat, mer barnvänligt ställe.

Dölj texten
 
 
search map