Omdömen från Villa Grachira

 
Villa Grachira är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Grachira är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Grachira

Läs personliga omdömen av Villa Grachira som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Grachira. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Villa Grachira

Väldigt vackert. Fräscha rena rum. Trevlig personal som pysslade om oss med god frukost och höll vårt rum rent och fint. Perfekt avstånd mitemellan Flygplats och Alghero.

Rekommendationer till andra gäster

Perfekt om man vill bo lite avskilt från turisthotell. Kan lätt hyra en cykel eller ta en taxi in till Alghero(5km) om man vill se folk och äta på någon annan resturang än de i Fertilia.Restaurangerna i Fertilia är för övrigt väldigt bra. Rekommenderar verkligen att hyra cykel och ta sig till de fantastiska stränderna runt omkring.

Villa Grachira
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Grachira
Junior Suite
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map