Hotell i Alghero på Sardinien

Villa Grachira

Rum Standard Rum Deluxe Med frukost
 
Villa Grachira är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Grachira är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Medelhavsvilla som ligger ut till vattnet på Fertilia klipporna på kort avstånd från den långa stranden som leder ner till Alghero. Villan har privat nedgång till havet från den exotiska trädgården.

Utsikt till Alghero

Från villan har man utsikt mot Alghero och dess imponerande bastioner som ligger ca. 6 km bort. Denna utsikt kan man njuta av om morgonen i trädgården så länge vädret tillåter det. Frukosten följer italienska traditioner och präglas av sötsaker, med andra ord inte ett klassiskt skandinaviskt frukostbord.

Läs mer om Villa Grachira

Stilrena rum

Villans åtta rum är stilrent inredda och mycket ljusa. Havet turkosblå färg och den ljusa himmlen ger ett speciellt ljus i rummen där den vita färgen är dominerande.

- Standard rummen är de minsta och mest intima. De är utrustade med aircondition, 32'' TV, minibar, wi-fi internetförbindelse och eget badrum med toalett och dusch.
- Deluxe rummen är större och har fin havsutsikt. De är utrustade med litet uppehållsrum med bäddsoffa, aircondition, 32'' TV, minibar, wi-fi internetförbindelse, eget badrum med toalett och dusch samt antingen utgång till möblerad uteplats eller balkong med bord och stolar.
- Junior Suite rummen har utsikt över havet och mot Alghero. De är utrustade med uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, aircondition, 32'' TV, minibar, wi-fi internetförbindelse, eget badrum med toalett och dusch samt balkong med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map