Villa i Alghero på Sardinien

Villa Corallo

 
Villa Corallo är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Corallo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Corallo ligger med bra läge direkt mot havet på en liten kulle och har en fantastisk utsikt. Möblemanget är av 70-tals stil och framstår som mycket enkel men har alla faciliteter för att göra vistelsen mycket trevlig. Det kommer inte bli lätt att åka hem efter oförglömliga solnedgångar från terrassen där man även kan njuta av en bra bok eller ett gott glas vin.

Styrkan ligger i den stora trädgården med utsikt över havet, stor terrass med skuggig veranda med tillhörande lusthus med havsutsikt. I trädgården finns det även grillplats och parkering. Inom en radie av 5 km finner man restauranger, gårdsrestauranger, inköpsmöjligheter, apotek och kiosk. Man har endast ca. 50 meter till havet och till centrala Alghero är det 14 km.

Läs mer om Villa Corallo

Femrumslägenhet med 8 sovplatser (2:a vån. med havsutsikt):
- Hela våningen (110 m²) ligger i en villa på två våningar med havsutsikt består av ett sovrum med dubbelsäng, två sovrum med enkelsängar, sovrum med våningssäng, två badrum (ett med hårtork), stort vardagsrum med TV samt kök med spis, ugn och kylskåp med frysfack. Lägenheten är dessutom utrustad med tvättmaskin, strykjärn och strykbräda.

Dölj texten
 
 
search map