Hotell i Alghero på Sardinien

Villa Barbarina Nature Resort

Utsikt till Monte Porto Conte Restaurang Reception
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Stället breder ut sig på fyra hektar mark där det odlas vin och oliver som bl.a. används i den stilrena restaurangen. Så det finns rika möjligheter att smaka den lokala produktionen - och samtidigt slippa ta bilen när man ska ut och äta. Den kvällsupplysta poolen har också en viss dragningskraft.

Nära stränder, naturpark och centrala Alghero

De närmaste sandstränder ligger ca. 7 km bort. Man kan antingen köra mot söder till Fertilia och Lido San Giovanni eller västerut till Porto Ferro. Det finns flera andra stränder i området som t.ex. populära Maria Pia omedelbart norr om Alghero eller de vackra Delle Bombarde och Lazzaretto vid Porto Conte. Kan man inte få nog av natur kan man besöka naturparken Parco di Porto Conte på 5.350 hektar. Berget Monte Porto Contes karakteristiska bergstopp kan ses från långt avstånd - även från Villa Barbarina. Algheros charmerande och livliga historiska centrum ligger ca. 13 km bort, medan flygplatsen ligger ca. 6 km bort vilket gör Villa Barbarina till ett upplagt val för de som ankommer eller ska flyga hem från Alghero. Villa Barbarina är även utmärkt som destination för en veckas vistelse.

Läs mer om Villa Barbarina Nature Resort

Fängslande faciliteter

Vid ankomst möter ögat stora gräna vidder med massor av plats och ett hav av oliträd och vinstockar. Jodå, det finns rikligt med plats och högt till himlen - och till och med en liten lekplats. Det finns parkering för alla gäster och området är låst om natten. Poolen är fint placerad framför huvudbyggnaden med solstolar samt bord och stolar. Det finns även en praktisk utomhusdusch vid poolen. Husdjur är välkomna på stället - det finns även en hundgård till förfogande för gäster som har sin egen hund med sig.

Ät i eleganta och romantiska omgivningar

Invändigt finner man på översta våningsplan receptionen med info-point och lounge. Restaurangen ligger under receptionen och serverar både ute och inne beroende på vädret som dock oftast är fint på Sardinien. Omgivningarna är smakfulla och genomtänkta. Maten tillagas efter närhetsprincipen med lokala råvaror. Om sommaren arrangeras det ofta grill-kvällar - och även om det alltid finns kött på menyn som är trumfkortet fisk. Man kan även boka vistelse med halvpensionen som är en fast meny eller äta a la carte. Det är även i sköna omgivningar som frukosten serveras som buffé.

Modernt och smakfullt inrett

Du kan välja mellan olika rum beroende på hur många ni är som reser tillsammans. De är alla både snygga och komfortabla och har en terrass eller uteplats. De är också utrustade med aircondition, LCD-TV, Wi-Fi, kassafack, minibar och badrum med dusch och hårtork.

Rummen är eleganta och rymliga och är fördelade på två byggnader: den röda huvudbyggnaden där det finns 9 rum och den orange byggnaden (ca 50 m bort) där det finns 12 rum. De är belägna på två olika våningar, men eftersom terrängen är sluttande så känns det alltid som bottenvåningen.
Rummen har alla en privat terrass med smakfulla möbler.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map