Hotell i Alghero på Sardinien

Villa Barbarina Nature Resort

Utsikt till Monte Porto Conte Restaurang Reception
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Stället breder ut sig på fyra hektar mark där det odlas vin och oliver som bl.a. används i den stilrena restaurangen. Så det finns rika möjligheter att smaka den lokala produktionen - och samtidigt slippa ta bilen när man ska ut och äta. Den kvällsupplysta poolen har också en viss dragningskraft.

Nära stränder, naturpark och centrala Alghero

De närmaste sandstränder ligger ca. 7 km bort. Man kan antingen köra mot söder till Fertilia och Lido San Giovanni eller västerut till Porto Ferro. Det finns flera andra stränder i området som t.ex. populära Maria Pia omedelbart norr om Alghero eller de vackra Delle Bombarde och Lazzaretto vid Porto Conte. Kan man inte få nog av natur kan man besöka naturparken Parco di Porto Conte på 5.350 hektar. Berget Monte Porto Contes karakteristiska bergstopp kan ses från långt avstånd - även från Villa Barbarina. Algheros charmerande och livliga historiska centrum ligger ca. 13 km bort, medan flygplatsen ligger ca. 6 km bort vilket gör Villa Barbarina till ett upplagt val för de som ankommer eller ska flyga hem från Alghero. Villa Barbarina är även utmärkt som destination för en veckas vistelse.

Läs mer om Villa Barbarina Nature Resort

Fängslande faciliteter

Vid ankomst möter ögat stora gräna vidder med massor av plats och ett hav av oliträd och vinstockar. Jodå, det finns rikligt med plats och högt till himlen - och till och med en liten lekplats. Det finns parkering för alla gäster och området är låst om natten. Poolen är fint placerad framför huvudbyggnaden med solstolar samt bord och stolar. Det finns även en praktisk utomhusdusch vid poolen. Husdjur är välkomna på stället - det finns även en hundgård till förfogande för gäster som har sin egen hund med sig.

Ät i eleganta och romantiska omgivningar

Invändigt finner man på översta våningsplan receptionen med info-point och lounge. Restaurangen ligger under receptionen och serverar både ute och inne beroende på vädret som dock oftast är fint på Sardinien. Omgivningarna är smakfulla och genomtänkta. Maten tillagas efter närhetsprincipen med lokala råvaror. Om sommaren arrangeras det ofta grill-kvällar - och även om det alltid finns kött på menyn som är trumfkortet fisk. Man kan även boka vistelse med halvpensionen som är en fast meny eller äta a la carte. Det är även i sköna omgivningar som frukosten serveras som buffé.

Modernt och smakfullt inrett

Du kan välja mellan olika rum beroende på hur många ni är som reser tillsammans. De är alla både snygga och komfortabla och har en terrass eller uteplats. De är också utrustade med aircondition, LCD-TV, Wi-Fi, kassafack, minibar och badrum med dusch och hårtork.

Rummen är eleganta och rymliga och är fördelade på två byggnader: den röda huvudbyggnaden där det finns 9 rum och den orange byggnaden (ca 50 m bort) där det finns 12 rum. De är belägna på två olika våningar, men eftersom terrängen är sluttande så känns det alltid som bottenvåningen.
Rummen har alla en privat terrass med smakfulla möbler.

Receptiontider; 07:30-00:00.

Läs om rummen på Villa Barbarina Nature Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Villa Barbarina Nature Resort

Läs personliga omdömen av Villa Barbarina Nature Resort som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Barbarina Nature Resort. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Villa Barbarina Nature Resort

Bedömning av Villa Barbarina Nature Resort

Läs mer

Sardinien 2015

Vi anlände sent på kvällen efter att ha landat med planet vid 20.30-tiden, det tog en timme innan vi lämnade flygplatsen p g a kö vid biluthyrningen. Körde lite fel – följde Maps With Me och inte er beskrivning.
Men trots vår sena ankomst vid 22.30-tiden blev vi väl mottagna, kunde få kvällsmat i deras restaurang – 1 meter lång pizza till 4 hungriga vuxna var precis vad vi behövde.
Själva stället är mycket flott och fint – som ett hotell med stor gräsmatta, härlig pool som vi utnyttjade nästa morgon innan vi körde vidare. I receptionen finns lite informationsmaterial om området.
4 stjärnor istället för 5 då vi var där väl kort tid för att bedöma stället.

Läs mer

Fantastiska Villa Barbarina

Detta levde helt upp till våra förväntningar. Fint läge i en olivlund, och med vingård som närmsta granne. Snäll och hjälpsam personal, rent och fint. Härlig pool.
Det enda minuset var ljud och lukt från en liten reningsanläggning som låg nära intill och var igång hela tiden!

Läs mer
 
search map