Omdömen från Terrazza Carlo Alberto

 
Terrazza Carlo Alberto är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Carlo Alberto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Carlo Alberto

Läs personliga omdömen av Terrazza Carlo Alberto som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Carlo Alberto. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Birgitta med familj från Kvänum i Sverige bodde på Terrazza Carlo Alberto i Alghero från den 6. till den 13. oktober 2012.

Vi hade en fantastiskt fin vecka i Alghero! Har ingen dator just nu, så reseberättelse med bilder blir svårt. Vi har tidigare bott på via Zaccharia. Den var lite mysigare, och det var mindre bullrigt. Badrummet där var mkt bättre. Samtidigt var den ju mindre, och hade sämre sovplatser. Carlo Alberto var som sagt större, och barnen kunde sova i olika rum, vilket var bra. Terassen var fin, även om vi inte utnyttjade den särskilt ofta. Det enda vi saknade var en lite större espressonryggare, men vi hade med en egen. Vi hade hyrbil hela veckan, något jag rekommenderar. Det finns ju så oerhört mkt att se, även på rel nära håll från Alghero, men man behöver ändå bil. Man parkerar ju än så länge gratis i hamnen, och dit är det ju nära.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Carina med sällskap från Holm i Sverige bodde på Terrazza Carlo Alberto i Alghero från den 12. till den 18. september 2010.

Vi var jättenöjda - igen! Lägenheten var charmig (Carlo Alberto) och agenten på Insula Tour (Fransesco) var oerhört hjälpsam och service-minded. Att sedan vädret var toppen, maten god och omgivningarna vackra var bara bonus.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map