Semesterbostad i Alghero på Sardinien

Terrazza Albino

 
Terrazza Albino är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Albino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Förbered dig för en fridfull och vacker liten by en bit från Algheros centrum. Denna pittoreska lilla godbit ligger väster om Alghero och beskrivs med rättvisa som ett oerhört vackert naturområde vars stränder kommer att bli platsen du tänker tillbaka till med ett leende på läpparna under en lång tid framöver: vit sand, klart vatten och eftersom det är långgrunt kan du i lugn och ro låta dina barn leka i vattnet. Med andra ord, det perfekta valet för hela familjen.

Fertilia, en perfekt bas för hela familjen

Välj denna avslappnade destination och du och familjen kommer att ha många fördelar: Du befinner dig endast 7 km från den pittoreska stadskärnan i Algheri vilket ger dig närhet till en av Sardiniens vackraste orter utan att behöva besväras av en massa turister eftersom du bor mitt i ett naturreservat! Ta tillfället i akt och låt barnen upptäcka de många fågelarterna , såsom flamingos som håller till i den skyddade dammen mellan Alghero och Fertilia. Det tredje fördelen du får här, är att du endast bor två minuters promenad från den vackra stranden i Fertilia vars sand är sammetslen och vattnet naturligt blå- turkost. Här är långgrunt så du behöver inte oroa dig över barnens säkerhet här. Slutligen finner du i Fertilia flera restauranger, barer,och god glass såklart.

Se Alghero med cykel eller buss

I utkanten av den större staden Alghero, ligger Fertilia som erbjuder dig allt du kan tänkas behöva! Du kan hyra cyklar här och låta bilen stå så att du kan utforska området på två hjul längs cykelvägarna som leder dig till Algheros vackra historiska centrum. Du kan även ta bussen som går varje halvtimme. Det går en busslinje från flygplatsen direkt till Fertilia, så du kommer inte att vara beroende av bilen under din vistelse.

Lägenhet med luftkonditionering nära stranden

Du kommer att märka hur bra bas Fertilia är för att besöka Alghero, njuta av den sardinska solen och stressa av maximalt. Du bor i en rymlig, helt ny lägenhet med luftkonditionering bara 50 meter från havet. Den närmsta restaurangen ligger bara 80 meter bort, så att du kan bli serverad när du inte orkar laga mat själv. Närmsta snabbköp finner du 100 meter bort. Lägenheten har ett välutrustat kök där du kan tillaga alla dina godaste recept och avnjuta måltiderna tillsammans med familjen. Fönstren är försedda med myggnät för din komfort. Slutligen kan du från din terrass, njuta av havsutsikten även om den något döljs av vegetationen och de närliggande husen. Observera att terrassen är möblerad med ett litet bord och två stolar, vilket förmodligen inte kommer att vara tillräckligt för en stor middag, men tillräckligt för en kaffe eller drink!

Lägenheten på Terrazza Albino

Trerumslägenhet för 4 personer (med terrass och delvis havsutsikt- 3:e våningen med hiss).

Lägenheten är belägen på tredje våningen i en byggnad med hiss. Den består av två dubbelrum, ett sovrum med dubbelsäng och det andra med två våningssängar. Från det stora vardagsrummet som är utrustat med LCD-TV och ett kök, har du tillgång till en möblerad terrass och badrum med dusch, toalett och hårtork. I köket finner du ett kylskåp med frys, gasspis med fyra brännare, ugn och tvättmaskin.

 
 
search map