Omdömen från Quartè Sayal

 
Quartè Sayal är inte tillgänglig i dagsläget
Quartè Sayal är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Quartè Sayal

Läs personliga omdömen av Quartè Sayal som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Quartè Sayal. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Jämför review på Quarte Sayal i perioden 7-14 april 2014.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En perfekt vecka i Alghero, med endast ett minus

Vi har fått riktigt bra service från In-Italia och mötte ett härligt välkomnande värdpar vid ankomsten till Quarte Sayal. Lägenheterna var fina och städning och service var toppen. Restaurangen gjorde sitt bästa för att tillmötesgå våra önskningar. De är inte så bra på engelska, men vi är ju inte heller så bra på italienska... Men med lite vilja och leenden så går det. Enda minus var lördagkväll, när det tydligen var salsa-afton i festsalen precis ovanför våra lägenheter. Bakgrundsmusik till kl 23.30, då volymen plötsligt skruvades upp och musiken strömmade på högsta volym. Trots att vi bad personalen att göra något åt saken tre gånger i tidsrummer 23:30 till 01:45 så hände inget. Vi fick bara som svar att det ju också fanns andra gäster! Då det är ett tidigare kloster är ju väggarna tämligen tjocka men inte tjocka nog. När det är småbarn med i lägenheterna är det rätt irriterande att det inte var någon ro om natten. Om ljudet hade hållits på samma nivå som innan kl 23:30 så hade ingen klagat.

Quarté Sayal
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Quartè Sayal
Tvårumslägenhet Mansarde Sayal med 2+1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vår vecka i Garibaldi

lägenheten var fräsch o fin,vi 4 damer saknade helfigurspegel o kanske ngn fåtölj vid soffan möjligen.
Lite besvärligt var det att det inte fanns ngn reception och på grund av vår bristande italienska var det svårt att fråga om olika saker i baren.
Läget toppenbra nära till allt! Catarina Berned

Quarté Sayal
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Quartè Sayal
Trerumslägenhet Porto Garibaldi med 4 sovplatser (med havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Semester

Mycket nöjda med lägenheten och dess läge. Kort avstånd både till stranden och den gamla staden.

Rekommendationer till andra gäster

Det går lokalbuss till Alghero från Olvia. För oss blev det dock taxi som blev aktuellt. Ett billigare alternativ skulle vara att hyra bil, men vi var slitna när vi kom fram och orkade inte. Annars skulle vi rekommendera Avis.

Quarté Sayal
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Quartè Sayal
Tvårumslägenhet Mansarde Sayal med 2+1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Quarté Sayal för nybörjare

Första besöket på Sardinien och efter en vecka på östkusten provade vi Quarté Sayal i Alghero. Vi trivdes mycket bra i lägenheten och hela kvarteret med restaurang och en tillfällig utställning i gallerian i samma hus. Bra läge längs stranden och lagom promenadavstånd till gamla stan.

Rekommendationer till andra gäster

Rekommenderar hyrbil för att få tillgång till div utflyktsmål och fina stränder ex i Stintino och Argetiera.

Quarté Sayal
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Quartè Sayal
Trerumslägenhet Porto Garibaldi med 4 sovplatser (med havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Superställe

Det var första gången vi var på hotell Quartè Sayal, men inte den sista. Nästa gång vi ska till Alghero är det ett självklart val att komma tillbaka till samma ställe. Egentligen är det en restaurang/bar som har renoverat några lägenheter i närheten, och den vi bodde i (Loft) var vi mycket nöjda med, då den hade en fin trädgårds/havsutsikt och nära musik och underhållning i restaurangens i trädgården.
Det är sant att frukosten inte är i närheten av vad vi skandinaver är vana vid. Det är endast en kopp kaffe och en bit bröd. Men å andra sidan kan man göra sin egen frukost - eller så finns det många platser där man kan köpa sin frukost.

Vi åt lunch på restaurangen en dag - det var verkligen gott.

Personalen är så rara - några pratar engelska bättre än andra. Men servicen var bra och tillmötesgående.

Stranden ligger precis på andra sidan vägen och det är egentligen en riktigt fin badstrand, med härligt vatten och fin sand. Den präglas dock av att ligga mitt i stan, så det är papper och cigarettfimpar överallt, och det ödelägger intrycket av en ren sandstrand. Kör man dock 5 minuter utanför staden, till Maria Pia-stranden, så har man full tillgång till en härlig strand med fin vit sand och klart rent vatten.

Och orkar man köra ännu längre, så kan man åka till Stintino Le Polasa-stranden där det enda man kan klaga på är att man inte kan spendera resten av livet där! :)

Vi ger vår vistelse 4 stjärnor generellt. Den femte stjärnan faller bort för att det inte finns en reserverad parkeringsplats till din bil, och du ska ha tur om du hittar en plats på gatan.
Och så är det frukosten...

Hotellet ligger absolut i överkomligt promenadavstånd till den gamla stadsdelen.

Rekommendationer till andra gäster

Ställets restaurang är populär bland italienarna - så beställ därför bord om du vill äta middag där.

Quarté Sayal
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Quartè Sayal
Studiolägenhet Loft med 2+1 sovplatser (med havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Ann-liz från Varberg i Sverige bodde på Quartè Sayal i Alghero från den 27. till den 30. april 2013.

Allt har varit toppen!! Lägenheterna var jättefina och rymliga. Personalen gästvänlig och avståndet till gamla stab var inte alls långt. Även bemötandet från er har varit kanon ;)

Vi kommer säkert att boka via in italia igen!

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2013
Antal resande 9 Vuxna
Namn
Lone Heimdal og familie fra Hørsholm boede på Quarté Sayal i Alghero

Quarte Sayal, bör nog betraktas som en 2,5-3 stjärnigt hotell, inte 4 stjärna. Dessutom är det allt ALT ALT för dyrt i förhållande till vad du får för dina pengar. Varför betala 60 euro, utöver hyran för lägenheten för användning till en mycket glest utrustat kök. Dessutom har vi upplevt en läckande tak, regnet strömmade in (undertecknad fick större delen av natten för att gå med att placera krukor, handdukar etc för att minimera eventuella. Rain skador), det finns ingen windows (nästan) i lägenheten vi har den bokade (det kan inte se på din webbplats), ingen pratar engelska på plats, vi väntade 4 timmar att få checka ut innan vi återvände hem. Frukost ingick, var det en kopp kaffe med en tårta. etc etc

In-Italias kommentar

Men jag beklagar att ni inte har varit nöjda med vistelsen och vi sänder din kommentar vidare om frukost och vänta på checka ut till vår partner. När det gäller köket, jag gör dig medveten om att vi på vår hemsida skriver att det finns ett litet kök och inte ett fullt utrustat kök.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map