Semesterbostad i Alghero på Sardinien

Quartè Sayal

Pris från per pers.
Lägenheterna Mansarde Lägenhet Porto Garibaldi Lägenhet Loft Lägenheten Capo Caccia Lägenheten Corallo Lägenheten Posaeidone Utsikt från lägenheten Corallo
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Quarté Sayal är det äldsta klostret i Alghero. Härifrån är det endast 500 meter till Algheros historiska och vackra centrum och eftersom det ligger diagonalt över från hamnen finner du havet och den fina sandstranden inom bekvämt gångavstånd. I närheten finns flera inköpsmöjligheter.

Antik atmosfär med modern touch

Klostret härstammar från 1600-talet och efter flera års förfall har det blivit helt renoverat och ombyggt till ett kongresscenter med restaurang och café. De antika lokalerna står i kontrast till de moderna linjerna man har valt till inredning och fungerar faktiskt som familjrerum på ett hotell då det är fri ankomstdag.

6 Stämningsfulla lägenheter

Alla 6 lägenheterna är utrustade med aircondition, TV, förvaringsbox, kokvrå med två kokplattor och kylskåp (som kan användas mot tilläggsbetalning) samt hårtork i varje badrum. Dessutom hör en parkeringsplats till varje lägenhet. Observera att lägenheterna Mansarde ligger under taket och har snedtak / låga väggar och rekommenderas inte för långa gäster. Och sist men inte minst, glöm inte anmäla ungefärlig ankomsttid i god tid.

Läs om lägenheterna på Quartè Sayal

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Vista Porto

Alghero, Sardinien

Le Antunne

Porto Cervo, Sardinien

Residence Borgo degli Ulivi

Arbatax, Sardinien

Rekommendationer till dig

Le Posadas

Bosa, Sardinien

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

Populärt på Sardinien

search map