Semesterbostad i Alghero på Sardinien

Quartè Sayal

Utsikt från lägenheten Corallo
 
Quartè Sayal är inte tillgänglig i dagsläget
Quartè Sayal är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Quarté Sayal är det äldsta klostret i Alghero. Härifrån är det endast 500 meter till Algheros historiska och vackra centrum och eftersom det ligger diagonalt över från hamnen finner du havet och den fina sandstranden inom bekvämt gångavstånd. I närheten finns flera inköpsmöjligheter.

Antik atmosfär med modern touch

Klostret härstammar från 1600-talet och efter flera års förfall har det blivit helt renoverat och ombyggt till ett kongresscenter med restaurang och café. De antika lokalerna står i kontrast till de moderna linjerna man har valt till inredning och fungerar faktiskt som familjrerum på ett hotell då det är fri ankomstdag.

Läs mer om Quartè Sayal

6 Stämningsfulla lägenheter

Alla 6 lägenheterna är utrustade med aircondition, TV, förvaringsbox, kokvrå med två kokplattor och kylskåp (som kan användas mot tilläggsbetalning) samt hårtork i varje badrum. Dessutom hör en parkeringsplats till varje lägenhet. Observera att lägenheterna Mansarde ligger under taket och har snedtak / låga väggar och rekommenderas inte för långa gäster. Och sist men inte minst, glöm inte anmäla ungefärlig ankomsttid i god tid.

Läs om lägenheterna på Quartè Sayal

Dölj texten
 
 
search map