Semesterbostad i Alghero på Sardinien

La Fontana dei Desideri

Exempel på tvårumslägenhet Exempel på studio med loft Exempel på studio med trädgård La Fontana dei Desideri sett från ovan
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta härliga agriturismo ligger mitt i det härliga sardiska landskapet, inte långt från de förtrollande stränderna i Alghero. Som namnet Fontana dei Desideri (Önskefontänen) redan antyder, uppfyller detta semesterställe långt mer än drömmen om en badsemester. Det är ett bra val om du reser med barn, och önskar att bo i gröna omgivningar lite längre bort från den utbredda turismen, men samtidigt vill ha möjlighet för att njuta av Sardiniens kristallklara hav och de goda stränderna.

Ett härligt familjeställe med goda faciliteter


Familjen Nieddu, som driver detta lilla ställe i förbindelse med deras lantbruk, tar väl omhand om sina gäster, och är mycket uppmärksamma på allas behov - inte minst barnfamiljernas. Lägenheterna är komfortablet inredda, så att du och din familj kan koncentrera er på att njuta av semestern. Området har stor fokus på familjens yngsta medlemmar, och efter en dag på stranden kan de ha kul på lekplatsen eller i poolen med nya lekkamrater, eller slappna av på den privata terrassen. Ni kan naturligtvis laga er egen mat i ert kök, och det kan vara bra att veta att det också finns ett gemensamt grillområde som ni kan nyttja. Ankommer ni i bil, vilket vi rekommenderar, finns det också gratis parkering, liksom det är gratis wifi i de gemensamma utrymmena.

Nya upplevelser varje dag

Du bor i ett härligt område, där det finns många möjligheter för att åka på utflykt, och familjen Nieddu kommer gärna med goda råd. Förmiddagen kan ni spendera vid det turkosfärgade havet på de härliga vita stränderna, och en intressant eftermiddagsutflykt skulle kunna vara att utforska den 4 km långa Neptungrottan, som ligger nära Alghero. Det är en sann naturpärla, som varje år besöks av cirka 150000 gäster från hela världen. Och om ni tycker om att shoppa, kan ni besöka den sardiska modeskaparens Antonio Marras berömda butik i Alghero, och varför inte avsluta dagen med en god middag på en sardisk restaurang.

Läs mer om La Fontana dei Desideri

Bra lägenheter

Det finns totalt 12 enkelt, men bekvämt inredda lägenheter på stället, och inredningen är hållen i sardisk stil. Det finns olika kategorier, så du kan välja den som passar dina behov bäst. Om du reser med barn, kan det vara skönt med en lägenhet där det finns ett separat sovrum. Under alla omständigheter, får du en trevlig lägenhet, varav flera har synliga takbjälkar, och alla har en privat terrass eller veranda. Köket är utrustat med fira gasplattor, mikrougn, aircondition, satellit-TV samt badrum med dusch och hårfön.

Det finns en gemensam tvättmaskin på stället (mot tillägg), och du har möjlighet att boka uppehälle med frukost.

Om du och din familj drömmer om att spendera semestern på ett trevligt litet ställe på landet och inte långt från de härliga sardiska stränderna, så är La Fontana dei Desideri nära Alghero ett bra väl.

Lägenheterna på La Fontana dei Desideri

Studiolägenhet (loft)

Lägenheten består av ett vardagsrum med kökshörna och bäddsoffa. Därutöver finns ett loft med dubbelsäng eller två enkelsängar. Det finns aircondition, samt badrum med dusch och hårfön. Det finns vidare en möblerad terrass, och lägenheten kan utnyttjas av 2-3 personer, men rekommenderas inte till gäster med begränsad mobilitet.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av La Fontana dei Desideri

Läs personliga omdömen av La Fontana dei Desideri som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Fontana dei Desideri. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av La Fontana dei Desideri

Läs mer
 
search map