Hotell i Alghero på Sardinien

Hotel Porto Conte

 
Hotel Porto Conte är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Porto Conte är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Porto Conte ligger ca. 12 km från centrala Alghero ut mot stranden i en liten mysig bukt längs vägen mellan Alghero och Capo Caccia.

Hotellbyggnaden har nyligen blivit renoverad och ligger i ett grönt område. På första våningen finner man reception, restaurang med stort matrum med utgång till trädgården samt gemensamma område. På hotellet finns det vidare parkeringsplats, bar, terrass med havsutsikt och TV-rum med satelit-TV. Från mitten av juni till mitten av september arrangeras underhållning med musik om kvällen samt barnklubb för barn mellan 3 och 12 år.

Läs mer om Hotel Porto Conte

Trots den i förvägen fina sandstranden finns det dessutom en pool med havsvatten som mäter 9 x 19 meter. Dessutom finns det minigolf och boccabana. Mot betalning kan man använda sig av andra faciliteter såsom två tennisbanor, mountainbikes, trampebåtar och små båtar. Från mitten av juni till mitten av september har gästerna tillgång till en parasoll och två solstolar på hotellet privata strand.

Hotellets totalt 144 rum har alla balkong eller en liten terrass. Hälften vänder mot havet medan de andra har utsikt mot en pinjeskog. Bland de 144 rummen finns det 8 junior suites och 16 family-rooms. Alla rum är utrustade med aircondition, TV, telefon och badrum med toalett och dusch samt hårtork.

Dölj texten
 
 
search map