Hotell i Alghero på Sardinien

Hotel La Margherita

Takterrass med solstolar och hälften övertäckt frukostmatsal Pool i wellness-center
 
Hotel La Margherita är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Margherita är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel La Margherita är ett enkelt och avslappnat hotell med några nämnvärda fördelar varav den viktigaste är placeringen, endast 100 meter från Algheros historiska centrum. På hotellet finns dessutom ett toppmodernt wellness-center med pool samt en takterrass med panoramisk utsikt över havet och staden. För att äta gott behöver du inte ta dig så långt och ca 60 m från hotellet har du en pizzeria och ca 150 meter bort restaurang, som serverar bl a fisk, skaldjur och många andra typiska rätter från Sardinien. Och eftersom du bor med ett kort avstånd från stadens historiska kan du variera dig genom att prova på flera av stadens bra matställen.

Du traskar snabbt bort till stadens gamla gränder

Letar du efter ett modernt hotell med design-inredning då ska du inte välja Hotel La Margherita. Men om läget är det avgörande är Hotel La Margherita ett bra val för dig so vill bo i Alghero. Hotellet har ingen egen restaurang, men här finns en frukostmatsal, varifrån du har fin utsikt över kusten och takåsarna från takterrassen som är delvis övertäckt. Här kan du starta dagen med en kopp kaffe och njuta av din frukostbuffé.

Till stadens hamn tar det ca 10 min att gå (500 m) och för att komma bort till stadens historiska del behöver du endast gå ca 400 m. I Alghero har du det mesta du behöver som affärer, apotek, barer, restauranger, banker mm. Den långa stranden hittar du bortom hamnen, vid stadens del som heter Lido.

För dig som kommer med bil kan det vara bra att veta att ca. 50 meter från hotellet finns det 12 parkeringsplatser i ett garage som ligger vid slutet av en nedfart. För att boka plats får du kontakta receptionen då de kräver förbetalning och den är inte sedan avbokningsbar.

Läs mer om Hotel La Margherita

Här finns ett wellness-center med pool

De senare åren har man satsat på att fräscha upp hotellet och då bl a receptionen, som är det första du möts av när du stioger in genom entreén. I källaren har man inrett ett modernt wellness-område som står i kontrast till resten av hotellet. Här hittar du en inomhuspool, bastu, turiskt bad, saltgrotta och jacuzzi. Det finns hiss på hotellet, både upp till våningsplanen med rummen samt ner till wellness-området. Som gäst har du gratis tillgång till poolen medans de övriga faciliteterna i wellness-området och ev behandlingar är mot ett tillägg på plats.

Alghero ligger intill havet och runt om, både norr som söder har du fina badmöjligheter. När du känner att det blivit dags för lite sol och bad hör med receptionen som kan ordna strandplats till dig. Och när du är här, eller rättare sagt i närheten, kan du passa på att besöka Stintino-stranden där en av Bondfilmerna spelades in.

Enkla med komfortabla rum

Det finns olika varianter av rum, en del med balkong andra med havsutsikt. Alla är dock inredda i samma stil, enkelt men komfortabelt. Faciliteterna är: aircondition, TV, telefon, kassafack och minibar. Badrum med badkar eller dusch. Obs, du får det antal bäddar du bokat och betalt för.

Läs om rummen på Hotel La Margherita

Dölj texten
 
 
search map