Omdömen från Hotel Florida

 
Hotel Florida är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Florida är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Florida

Läs personliga omdömen av Hotel Florida som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Florida. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Ingrid med sällskap från Vällingby i Sverige bodde på Hotel Florida i Alghero från den 11. till den 14. oktober 2008.

HejVi är jätte nöjda med resan. Hotellet låg perfekt trots att det stod att poolen inte var igång så var det såvarmt att Hoetllet vill ha kvar vattnet några dagar till.Rummen var jättefina vi valde balkong och sjöutsik, kunde inte bli bättre. Om jag åker dit igen så kommer jag bo på detta hotel Florida.Det är 3:e gången jag var på sardinien. den första gången var för 13 års sedan och sedan förra sommaren och nu den 11 oktober 2008 Det har inte hänt mycke i Alghero allt var sig likt. Om ni vill äta gott till ett bra pris ska ni gå till Mackawelli.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Pino med familj från ESKILSTUNA i Sverige bodde på Hotel Florida i Alghero från den 4. till den 11. september 2008.

Var staden och området trevligt?
Alghero är en lugn och behaglig stad med god mat till rimliga priser och med trevliga människor. Jag upplever området som oerhört välskött när det gäller parker, strand och centrum. Närheten till flygplatsen, som är liten, gör att hela resan från Sverige resan blir väldigt behaglig. Transportsträckorna är minimala. En taxiresa från flygplarsen till Hotell Florida kostade den här veckan ca 22 euro.
Har boendet levt upp till era förväntningar?
Hotellet överträffade våra förväntningar stort, Barnpoolen var tillräckligt djup för att roa barn från
3-7 års ålder, ca. 70 cm, och den stora poolen car ca 2 m djup. Personalen var hjälpsam och trevlig inte minst på avresedagen då de upplät såväl pool som bagagerum och fräscha duschar fastän vi checkat ut.
Har ni tips till nästkommande?
Vi var två familjer som bodde i rum 107 resp. 207, 4 bäddsrum med direkt utsikt över pool och stranden tvärs över gatan.
Ett tips för den som hyr bil är att fråga i receptionen om biluthyrning och be uthyraren leverera och hämta bilen vid hotellet. Smidigt. När det gäller utflykter så är området norr om Alghero, Stintino, omringat av stränder som inte är helt olika de man kan se i Karibien. Fantastiskt. På vägen tillbaka från Stintino kan man besöka vingården Sella e mosca, som ligger direkt på huvudvägen.
Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Bokningen med in-italia fungerade klanderfritt. Vi är mer än nöjda.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Kerstin och Gert från Sundbyberg i Sverige bodde på Hotel Florida i Alghero från den 8. till den 15. juli 2008.

Resan var fin, Sardinien är en vacker ö. Bokning av hotell fungerade utmärkt.

Alghero som stad var större än jag trodde. Jag hade förväntat mig en mindre lite pittoreskare stad, liknande Stintino men Alghero var ganska stor.
Gamla staden fin men väldigt mycket turister. Prisnivån på hela ön väldigt väldigt hög.

Hotellet var fint, trevlig engelstalande personal. Pool bevakad med vakt hela dagen. Gratis solstolar och ren fin liten pool. Lugnt och skönt runt poolen.
Mycket rent och fräscht hotell. Frukosten var ganska torftig, inte en enda grönsak och liten variation på utbudet. Mer brödsorter och mindre sockerkakor samt även olika grönsaker hade varit tacksamt. Kaffet som bjöds på kom från en pulvermaskin och smakade mindre gott.

Hotellet låg vid en hårt trafikerad väg vilket vi inte hade räknat med.
Trodde hotellet låg direkt vid vattnet. Kaféer på strandpromenaden alledeles utanför hotellet hade livemusik varje kväll som kunde vara störande.
Området vi bodde i var väl ok, lagom promenad in till gamla staden, ca 10 min.

Tips är att man bör hyra en bil och åka runt lite på ön. Vi hyrde under 1 dag och åkte i de norra delarna, Stintino och bergsbyar bl.a. Vi var uppe bland bergen och det var väldigt mäktigt. Vi besökte även den europas högst belägna fyr som vi såg från vår balkog varje dag.
Vi tog också rälsbanan till Sassari, en upplevelse. Tänk bara på att inte åka under siesta tid. Vi kom dit och vi såg knappt en människa, det var nästan kusligt. Allt var stängt. Till slut efter säker en timmes letande hittade vi en amerikansk kedja som hade trotsat siesta stängningen och vi kunde äta en lunch!

Sammantagna intrycket av resan är mycket bra. Om vi återvänder en dag skulle vi dock välja en mindre mer genuin ort, ex Stintino byn.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Dorthe och Patrick från Linköping i Sverige bodde på Hotel Florida i Alghero från den 1. till den 6. maj 2008.

Vi hade en jättebra semester i Alghero v18 2008. Smidigt att komma till och från flygplatsen. Hotellet var fint med pool och väldigt bra internationell frukost. Det ligger i perfekt avstånd till den gamla stadskärna och till stranden. Vi hyrde cyklar och drog iväg till grotterna. En fin tur med ganska jobbiga backar. Ville egentligen hyra bil de sista 2 dagar, men tyckte det blev för dyrt. Tips är nu att kolla i början semestern eftersom det är billigare ju fler dagar man hyr. Vi tog de lokala busser istället vilket gick fint. Vi kommar gärna tillbaka till Sardinien och Alghero.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ann med familj från Björkvik i Sverige bodde på Hotel Florida i Alghero från den 16. till den 18. oktober 2007.

Mycket trevlig stad ,kommer att åka tillbaka. Hotellet hade god frukost, trevliga rum men städningen av rummen började kl 6 på morgonen på rummen bredvid, dammsugning samt dragande av möbler hörs vida kring det klockslaget på morgonen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 5 Vuxna
Namn
Agneta och Göran från Sverige bodde på Hotel Florida i Alghero från den 13. till den 16. oktober 2007.

Hotel Florida var så pass bra att vi stannade ytterligare 4 dagar utöver de 3 vi bokade via er. Det fanns pool, dock inte uppvärmd, men det gjorde ingenting. Hotellet var rent och snyggt med en fantastisk utsikt från balkongen. Nära till havet och till centrum av Alghero. Så det finns många positiva sidor. Det som var mindre bra var att frukosten var rätt trist. Vita "bullar" och konserverad frukt varje dag är tråkigt. Personalen, speciellt i receptionen gjorde inte ett handtag extra, kunde inte hjälpa till. Kändes som det var en tråkig eller trött ledning av hotellet, inga charmkurser för personalen. Tack för all hjälp.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Janina och sällskap från Kista i Sverige bodde på Hotel Florida i Alghero från den 13. till den 16. oktober 2007.

Alghero överträffade våra förväntningar. Framförallt den långa, vita stranden upp till Fertilia som inbjöd både till bad och härliga strandpromender. Båtturen till Grotto di Nettuno var också mycket trevlig. Efter tre nätter i Alghero åkte vi vidare till andra delar av Sardinien.

Hotellet levde absolut upp till våra förväntningar. Det var lagom långt till centrum (c:a 15 min lugn promenad) och till stranden (rakt över vägen). Rummet var fint och frukosten härlig. Trots att balkongen vätte mot vägen/havet stördes vi inte alls av trafiken, utan njöt istället av palmutsikten.

Tips:
Gå längs stranden och ät en härlig lunch på Cohiba i Fertilia. De gör en fantastisk bruchetta som bäst avnjutes med en kall, lokalproducerad öl.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 3 Vuxna
Namn
Anne-Christine och familj från Norrköping i Sverige bodde på Hotel Florida i Alghero från den 8. till den 15. september 2007.

Sardinien var en väldigt trevlig upplevelse. Det var vår första gång som vi besökte Italien och vi kommer att åka tillbaka. Vi åkte den 8 - 15 september och bodde på Hotel Florida i Alghero. Vi är en familj på två vuxna och två barn (12 och 15), det var ett väldigt trevligt hotel, bra läge och fin utsikt. Det negativa var dock att medelåldern på hotellet den veckan vi var där, var nog 55+ och det påverkade givetvis. Stranden utanför hotellet var okej men gick man cirka tio minuter bort till Maria-Pia stranden var det oändligt mycket bättre. Jättefin vit strand och helt kristallklart vatten. Vi hyrde bil en dag och skulle ju givetvis se den berömda La Perlrosa stranden. Stranden var helt underbar som strand men helt överfull med folk (och strandförsäljare som inte ville ge sig) vilket gjorde att vi tyckte den var klart överreklamerad. Vi stannade bara en timme och sedan satte vi oss i bilen igen och tog kusten ner mot Alghero igen. Vi älskar att bada och hittade två andra nästan folktomma stränder som var jättefina så där blev vi längre. Eftersom vi älskar att bada tog vi även en heldag med båt för att snorkla och dyka, det blev en hit med jättegod mat och härligt snorkelvatten. Vi var även för att titta på Nettuno grottan som var mäktig men återigen en väldans mycket folk, värd resan dit dock.
Alghero var en trevlig stad med hamnen och ringmuren. Det som man upplevde som väldigt positivt också var att det inte kändes så turistiskt. Engelskan var det lite si och så med men med lite god vilja och gestikulerande så gick det också bra. Vi är jättenöjda med resan och kommer förmodligen att välja Sardinien nästa år också.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Ia med familj från Gävle i Sverige bodde på Hotel Florida i Alghero från den 20. till den 23. september 2007.

Hej! Vi är 5 st. i vår familj och vi reste till Alghero 070920 och kom fram till hotell Florida kl 19.00. Det var varmt och solen var på väg ner, utsikten från Florida är fantastisk och rummen fina och rena. 3 nätter bodde vi där och var varje dag nere på den jättefina stranden. Varmt i vattnet ca 25 grader och soligt, trevliga små restauranger längs med stranden där vi åt underbara pizzor och pasta. På kvällarna promenerade vi in till gamla staden som är helt underbar med många restauranger och roliga affärer. Bäst var restaurangerna längs med den gamla muren med utsikt över havet. På fjärde dagen hyrde vi en Fiat vagoon från Maggiore (enkelt och bra service) och tog oss ner via en kustväg till Cabras, ca 10 mil. Stannade i Bosa och badade och åt lunch. 1 km utanför Cabras hade vi bokat 2 nätter hos Cecilia bed & breakfast. Hade vi vetat att det var så mysigt där hade vi stannat längre. Jättetrevlig familj som bjöd på sig själva och en fantastisk middag (ca 220 kr/person) med hur mkt vin som helst och Mirto och Grappa. Frukt och grönsaker från Cecilias trädgård och vin från ett kooperativ i byn. Jättefina rum och en underbar frukost med hembakat bröd och Cecilias egen marmelad (hon skickade med oss en burk när vi åkte hem). Vi fick följa med ochh titta på deras vintillverkning, provsmaka och köpa. De pratar bara italienska och vi kan en del ord så det gick hur bra som helst. En kväll i Oristano hann vi med och där shoppade vi för fullt. Sista dagen tog vi bilen tillbaka till Alghero, solade hela dagen, köpte ost och lite annat och tog sedan bilen till flygplatsen för resan hem till Sverige. Det vi såg av Sardinien var helt otroligt vackert, gamla hus, vinodlingar, stränder och ett makalöst hav. Trevliga och tillmötesgående människor och mat som passade hela familjen, allt vi åt var gott - prova Pasta Sarselle!!!! Vi kommer definitivt att åka tillbaka, gärna till Alghero och speciellt gärna till Solanas och Cecilia. Tack också till in-italia som smidigt hjälpte oss med bokning, Marcus - du hade helt rätt om Cecilia bed & breakfast! /Ia, Adrian, Jonna, Fia och Joe

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map