Omdömen från Hotel El Faro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel El Faro

Läs personliga omdömen av Hotel El Faro som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel El Faro. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel El Faro

Alghero som semester-destination

Hotel El Faro
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel El Faro
Dubbelrum (superior) m. balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang

Lite dyrare än i stan
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Malin och Linus från Malmö i Sverige bodde på Hotel El Faro i Alghero från den 16. till den 21. augusti 2012. Sedan fortsatte turen till Su Gologone i Oliena.

Vi surfar vidare längs med drömmarnas horisont & navigerar i paradisets förtrollande omgivning, dessa dagar på spetsen av Algheros turkosblåa kustremsa. Resmålet som tillgodoser det mesta en resenär önskar på sin solsemester. Här får man inte missa gamla stan & dess mysigt belägna restaurangliv med solnedgång i horisont. Eller strandremsorna med glasklart vatten & soldyrkande badfantaster. Även hamnlivet med båtar i ständig gungning längs med bryggkanterna är värt en närmare granskning. Sardinien är inte bara vackert för landkrabbor, det ger förvånansvärt vackra vyer även via fiskvägen. Att båtlivet frodas runt hela ön har sin självklara förklaring då ett nytt sevärt ansikte upplevs från denna vy. En hemlighet som havet & dess besökare delar tillsammans.

Och sist men inte minst, vårt enastående boende på Hotel El Faro. Står detta resmål högt på prioriteringslistan kan In-Italia förverkliga detta önskemål. Att hyra egen båt & skåda den vackra kusten från havet tillhörde en av höjdpunkterna i Alghero. Hotellet går att likna med en väl dold skattkista fylld med bländande skönhet som tillgodoser kroppens alla sinnen på samma gång. På den privata badplatsen är lugnet lika påtagligt som havet är vackert & den stilla havsbrisen lika synlig som välbefinnandet. Vi förförs till trans av naturens egna melodier på en plats där endast solen visar klockslag.

För mer info och bilder, se min blogg: http://triptoinspiration.blogspot.dk/2012/08/alghero.html

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Pia och Björn från Åstorp i Sverige bodde på Hotel El Faro i Alghero från den 1. till den 2. oktober 2008. Därefter fortsatte turen till Albergo Diffuso La Corte Fiorita i Bosa samt Cecilia Bed & Breakfast i Cabras

Allt var toppen.Vi bodde på El Faro,vilket var toppen!Cecilias Bed and Breakfast var också en upplevelse,vi hade två väldigt trevliga kvällar hos henne.
Vi är väldigt nöjda med vår resa och kommer säkert att återkomma.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map