Hotell i Alghero på Sardinien

Hotel dei Pini

 
Hotel dei Pini är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel dei Pini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel dei Pini ligger mellan det kristallklara havet och den frodiga pinjeskogen i ett exklusivt hörn norr om Alghero.

Detta 4-stjärniga hotell ligger vid den berömda Bombarde-stranden, som är känd för dess vackra sand. En mjuk gräsplan skiljer hotellet från dess privata sandstrand.

Läs mer om Hotel dei Pini

Hotellets enorma hall är helt ovanligt flott med de stora fyrkantiga fönstren mot havet. På hotellet finns det 24-timmars reception, panoramiska salar, konferenssal, litet fitness samt privat strand med strandbar och parasoller och solstolar. Mot betalning kan man använda internet, tennisbanan och cykeluthyning (mountainbike). Hotellet erbjuder även gratis shuttelbus till och från Alghero med fasta körtider.

Hotellets restaurang erbjuder på menyer baserade på årstidens råvaror. Här finner man både traditionella italienska och sardiska maträtter såväl som husets egna tolkningar och inspiration. Vinutbudet är baserat på den robusta och goda tillverkningen från ön.

På hotellet finns det 100 rum totalt, alla har aircondition, minibar, satellit-TV, telefon, safe box och badrum med WC och dusch samt hårfön. Det finns rum både med balkong eller terrass, med havsutsikt eller utsikt mot parken. Det är möjligt at få upp till två extra sängar så länge det finns plats i de större rummen.

Dölj texten
 
 
search map