Omdömen från Hotel Alma

 
Hotel Alma är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Alma är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Alma

Läs personliga omdömen av Hotel Alma som ligger på Sardinien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Alma. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Sara och man från Tranås i Sverige bodde på Hotel Alma i Alghero från den 23. till den 26. april 2011. Sedan fortsatte turen till Cecilia Bed & Breakfast i Cabras samt Su Gologone i Oliena.

Resan var underbar!!
Är väldigt nöjd med Er support och med bokningarna. Boenden var kanon, motsvarade förväntningarna. Har tagit många bilder, ska försöka dela med mig till Er vid tillfälle. Cecilia Bed & breakfast var något alldeles extra, ensamma turister i en liten, liten by med en hotellinnehavare som inte kunde ett ord engelska!!;) Kommer nog att boka via er fler gånger!

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Boel och Bo från Ås i Sverige bodde på Hotel Alma i Alghero från den 7. till den 8. oktober 2008. Sedan fortsatte turen till Oliena där de bodde på Su Gologone.

Resan med Ryan Air gick bra och tiderna höll. Taxi till hotell Alma helt utan problem liksom incheckning där. Klassen på detta hotell motsvarade kanske inte riktigt förväntningarna men var ok.
Hyrbil till Oliena och hotell Su Golongone dagen efter därvi bodde tvådagar.
Detta hotell översteg alla förväntningar och är verkligen helt fantastiskt.
Omgivningarna bjuder på fin vandring och många olika aktiviteter. Hotell miljön är unik och maten som ingick i priset (frukost och middag) och är helt i en klass för sig.
Hit skall vi åka tillbaka!
Rundturer på ön med hyrbil är ett trevligt sätt att se mkt under fyra dagar som vi var där.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Fredrik och Lena från Nyköping i Sverige bodde på Hotel Alma i Alghero från den 27. till den 29. mars 2008.

Här kommer ett litet reserepotage från våran resa till Alghero. Kan bara säga att det var en kanon helg vi hade i Alghero. Flög med Ryanair , snabbt o smidigt med taxi till hotel Alma, som är ett charmigt hotel med mycket trevlig personal som kan tipsa om bra restauranger har tyvärr glömt namnet på dom. Staden känns tycker jag som lite Rom o Barcelona i miniatyr, härligt med närheten till marinan o stranden. Gick en strandpromenad bort till Fertilia, jätte fin sandstrand som säkert är kanon under sommar månaderna.Vi var här i slutet på Mars och hade tur med vädret. Mat o dryck är mycket bra, deras inhemska vin är riktigt bra.Vi kommer att åka tillbaka nästa år med barnen och stanna 2 veckor, då förmodligen till stintino och hyr bil så man kan se lite mer av denna vackra ö.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Fredrik med familj från Västerås i Sverige bodde på Hotel Alma i Alghero från den 26. till den 28. februari 2008.

Vi var 2 vuxna och 2 barn som tillbringade några dagar av sportlovet i Alghero. När vi kom till hotellet, Hotel Alma, var vi inte inbokade trots att vi hade bekräftelsen från in-italia med oss. Det tog lite tid, men trots fullbokat hotell så fixade de ett kanonrum åt oss. Väldigt fräscht! Frukosten var bra med både lyx för barnen (Nutella och Chokopops)och för oss vuxna. Vi hyrde mountinbikes en dag och cyklade ut till landsbygden. Det fanns tom cykelväg en bit. Överallt var italienarna mycket vänliga. Nästa dag hyrde vi 125cc motorcyklar och åkte till Neptungrottorna (går även att åka kommunal buss). En fantastisk upplevelse! Gamla stan med gott kaffe fantastisk glass var också otroligt mysigt. Vi kan verkligen rekommendera Alghero och kommer alldeles säkert att återvända till de vita stränderna under badsäsong. Ciao!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Gunnar med sällskap från Vallentuna i Sverige bodde på Hotel Alma i Alghero från den 22. till den 24. januari 2008.

Alghero i slutet av januari visade sig från sin allra bästa sida, med svensk vårvärme och sol från en klarblå himmel. Hotel Alma, 15 minuters promenadväg från stadskärnan, levde helt klart upp till våra förväntningar vad gällde boendet. Däremot skulle jag inte råda kommande resenärer till att betala extra för den ganska så torftiga frukostbuffén. Med reservation för att den kanske är bättre under högsäsongen.

Eftersom vi bara var där i två dagar såg vi inte så mycket mer än den gamla stadskärnan. Den ser vi dock gärna igen. Charmiga, trånga gränder som helt plötsligt mynnade ut i minst lika charmiga små torg. Mysiga restauranger och caféer kring var och varannat hörn hade vi heller ingenting emot. Högst uppe på murarna hittade vi också en utkiksplats där vi njöt av att stå och blicka ut över havet.

En förmiddag hyrde vi en Vespa och tog en liten rundtur. Hade det varit lite varmare skulle vi förmodligen tagit oss till flera av de många utflyktsmål uthyraren tipsade om. Nu nöjde vi oss med att köra omkring lite på måfå, vilket inte ska underskattas. Svängde in på en högst ordinär vägkrog och njöt av riktigt bra pasta. Det är väl som på de flesta ställen i Italien: det är svårt att bli besviken på maten.

Två dagar i januari är kanske lite tunt för att skriva en fullständig reseguide, men en sak är i alla fall säker: till Alghero åker vi gärna tillbaka en annan gång.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Januari 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Stig med sällskap från Nacka i Sverige bodde på Hotel Alma i Alghero från den 1. till den 5. januari 2008.

Gamla stan i Alghero var en mycket positiv upplevelse även om det var lågsäsong med en hel del t.ex restauranger stängda. Stranden är alldeles säkert en toppenupplevelse under en varmare årstid.

Hotel Alma var mycket bra, toppenpersonal i receptionen. Deras restaurangförslag mycket bra. Hotellets frukost utmärkt. Saknade dock ägg ( och bacon ). Generellt tyckte vi att maten på de olika restaurangerna ( med ett undantag i Sassari ) var mycket bra, i synnerhet en oförglömlig kväll med ostmeny och lokala röda viner.

Turistbyrån var inte helt pålitlig. Vi tog bussen till Neptungrottorna och kom fram till en pga vindriktning och - styrka stängd attraktion. Även kaffeet var stängt trots att vi såg att där fanns personal. Efter drygt 2 timmar väntan i sol och blåst gick bussen tillbaka till Alghero. Enl. uppgift på plats hade turistbyrån blivit informerad om att grottorna av säkerhetsskäl var stängda!

Vårt korta besök på Sardinien gav mersmak och vi kommer nog att åka dit igen men då för att göra en rundresa på ön.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Januari 2008
Antal resande 5 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map