Hotell i Alghero på Sardinien

Hotel Alma

 
Hotel Alma är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Alma är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotell Alma ligger vid den fina Lido stranden i Alghero. Från hotellet tar man sig smidigt in till centrum och den gamla stadsdelen till fots på ca. 15 minuter. Dessutom är det endast knappt 50 meter till den fina sandstranden.

Detta nybyggda 3* hotell är värt sin vikt i guld mycket på grund av det fina läget samt utmärkt service som gästerna får. På hotellet finns det reception, bar, frukostrestaurang samt takterrass varifrån man har en fin utsikt över havet och det katalanska centrum. Trots närheten till stranden och havet har man ingen "riktigt" havsutsikt från rummen eller balkongerna pga. övrigt närliggande hus och hotell.

Läs mer om Hotel Alma

Ankommer man till Alghero med flyg är det inte nödvändigt att hyra bil för hela perioden. Flygplatsen ligger nämligen endast 6 km från Alghero och på hotellets reception finns det ett gott urval av utflykter i området som arrangeras både med buss och båt. Det finns parkering på stället mot betalning men plats kan inte garanteras.

Hotellets 32 rum är alla utrustade med balkong, aircondition, telefon, satelit-TV, minibar, förvaringsbox och badrum med toalett och dusch samt hårtork. Hela hotellet är uppkopplat med wi-fi förbindelse för internet.

Dölj texten
 
 
search map