Hotell i Alghero på Sardinien

Domomea

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Från Domomea tar det dig endast ca 10 minuter att traska bort till Torre di San Giovanni och början på stadens gamla del. På vägen dit passerar du både butiker av olika slag som barer och restauranger. Du kan även ta dig till stranden till fots och det tar dig ca 18 minuter, beroende på din takt förstås. Med andra ord så är läget ypperligt och passar dig som vill bo centralt med alla de bekvämligheter detta innebär.

Litet hotell med fina faciliteter

Hotellet är ganska litet med endast 21 rum, men kan ändå erbjuda möjlighet till pool med hydromassage, även om den inte är så stor. Poolen hittar du på taket tillsammans med några solstolar och parasoll. Hotellet har även en liten terrass där du kan njuta av den goda drycken du beställt i hotellbaren. Utöver detta finns här reception och lobby samt frukostrum, och frukosten kan du äta antingen inomhus eller på terrassen. Har du en bil med dig eller hyrbil kan du parkera denna på hotellets parkeringsplats, på förfrågan och mot en kostnad.

Läs mer om Domomea

Komfortabelt boende

Det finns olika rumskategorier att välja mellan och som är inredda i en typisk sardisk stil. De har alla aircondition, Sat-TV, minibar, Wi-fi, kassafack, badrum med dusch/kar, slippers och hårtork. Tvätt och strykfaciliteter finns på hotellet.

Läs om rummen på Domomea

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map