Omdömen från Casa Piazza Misericordia

 
Casa Piazza Misericordia är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Piazza Misericordia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Piazza Misericordia

Läs personliga omdömen av Casa Piazza Misericordia som ligger på Sardinien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Piazza Misericordia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Birgitta med familj från Kvänum i Sverige bodde på Casa Piazza Misericordia i Alghero från den 22. till den 29. oktober 2011.

Vi var Helnöjda! Med Alghero, med nyckelvärden, med semestern som helhet, och vi kommer garanterat att åka till Sardinien igen!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Sylvia och Kjell från Särö i Sverige bodde på Casa Piazza Misericordia i Alghero från den 4. till den 18. oktober 2011.

Vi tyckte verkligen det var en kanonresa. Lägenheten Casa Piazza Misericorda i gamla stan hade ett suveränt läge vid det lilla torget. Kul och mysigt att sitta och titta ut över torget,vilken tid som helst på dagen. Se fotot vid kvällsbelysning.Nu måste tilläggas att på lågsäsong är kvällslivet betydligt lugnare än
på högsäsong,då det säkert är ett helt annat tryck där.

Lägenheten trevlig,ombonad och mycket välutrustad,det enda vi säknade var en mikro. Det fanns ugn och det är man som turist inte lika betjänt av. Fräscht badrum. Bra garderober,hyllor och skåp.

Runt hörnet hade vi havet, torn och murar och välbesökt promenadstråk. Inte långt till båtar och hamn. Stötte ständigt på vänliga och hjälpsamma människor.
Frenscisco Ruggi / förlåt kan ej stava hans namn / som tog emot oss och som fanns tillhands på resebyrån var oerhört tillmötesgående och informativ.
Sa t.o.m att vi kunde ringa honom vilken tid på dygnet om vi var i behov av hjälp.!!!!!! Till honom sa vi att kontakten med in-italia / = dej Marcus / var suverän och han hade samma erfarenhet.!

Turistföreningen med öppettider 08-20 där vi fick mycket värdefulla tips och information. Buss och tågtider var det lite sparsammare med nu ,men vi gjorde dock många lyckade dagsutflykter. Cykeluthyrning fanns,bra cyklar o någon mil cykelväg fanns det också. Ja kan man vara annat än nöjd.Tilläggas bör att vi hade så gott som sol varje dag,ej för varmt. Vandrade ibland hela dagarna,men vi hade regel havet nära till hands.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map