Semesterbostad i Alghero på Sardinien

Casa Piazza Misericordia

 
Casa Piazza Misericordia är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Piazza Misericordia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna lägenhet ligger på 3:e våningen (utan hiss) i en liten byggnad på torget Piazza della Misericordia i det historiska centrum av Alghero. Denna lägenhet är ett utmärkt val för familjer med 1 eller 2 barn. Lägenheten är belägen i hjärtat av Alghero, ett stenkast från stadens sevärdheter och matställen. Bil är inte nödvändigt då man har nära till allt.

Från lägenheten är det ca. 1 kilometer till närmaste sandstrand. På kort promenadavstånd finner man flera restauranger, barer och kaféer. Parkeringsplatser finns från 400 meter eftersom antika centrum är stängt för trafik.

Läs mer om Casa Piazza Misericordia

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (3:e vån.):
- lägenheten har nyligen totalrenoverats med material av hög kvalitet. Den består av ett kök med gasspis, ugn, kyl/frys och tvättmaskin samt aircondition (som även når ut till vardagsrummet och sovrummet), stort vardagsrum med TV, städskrubb med strykbräda / strykjärn, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng samt ett badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map