Semesterbostad i Alghero på Sardinien

Balcone Elena

 
Balcone Elena är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Elena är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Balcone Elena ligger längs gatan Via Lido, ca. 2,5 km från det medeltida centrum. Det är ca. 80 meter till närmaste strand (Lido) och 500 meter till Maria Pia stranden.

På kort gångavstånd från lägenheten finns det restaurang (ca. 100 m) och ett litet supermarket (600 m). Man kan komma till centrum med offentlig buss som har hållplats ca. 200 meter från lägenheten. Lägenheten har tillgång till trädgård med pool som är gemensam för alla omkringliggande semesterlägenheter men som endast är öppen i högsäsongen.

Läs mer om Balcone Elena

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser (2:a vån. med balkong):
- Lägenheten ligger på andra våningen utan hiss. Den består av uppehållsrum med kokvrå (med ugn) och utgång till en övertäckt och möblerad balkong som blickar över poolen, sovrum med dubbelsäng och utgång till balkong på huset baksida, sovrum med våningssäng, rum med dubbel bäddsoffa (bäst för barn) och två badrum med toalett och dusch.

Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition, TV, tvättmaskin samt hårtork. Mot betalning är det möjligt att parkera i närheten.

Dölj texten
 
 
search map