Hotell i Alghero på Sardinien

Carlos V

 
Carlos V är inte tillgänglig i dagsläget
Carlos V är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet, som får goda recensioner, ligger i utkanten av Alghero, och det tar dig ca en 10-15 minuter, att till fots, traska bort till Piazza Sulis och stadens historiska del. Förutom läget och de fina faciliteterna har samtliga rum balkong och du har möjlighet att även välja havsutsikt. Detta är hotell som passar dig, oavsett om du reser som par eller med familjen, som vill bo med komfort, kunna promenera in till centrum och ha nära till vattnet.

För en härlig vistelse med sol och bad

Du bor som sagt mitt emot havet och det enda som skiljer dig och vattnet åt är kustvägen, Lungomare Valencia. Nedanför hotellet badar du från klippor, men staden har också en sandstrand, och denna ligger ett par kilometer bort, på stadens andra sida. Tycker du om att lapa sol från poolkanten går detta också bra då hotellet har ett fint poolområde med pool (saltvatten) för både stora som små. Runt om finns solstolar och parasoll utplacerade och palmerna runt om samt poolens placering ut mot havet bidrar till en avkopplande och exotisk känsla. När det blivit dags för lite förfriskningar kan du bege dig till terrassen där du kan koppla av och njuta av både dryck och utsikt.

Läs mer om Carlos V

En trivsam stad med bra utbud

Alghero har ett trivsamt centrum där speciellt den gamla delen är fylld med atmosfär, uteserveringar, butiker och annat smått och gott. Från Carlos V kan du alltså promenera in hit liksom till stadens sevärdheter och marina. Ett köpcentrum med stormarknad har du endast ca 550 meter från hotellet, liksom pizzeria och barer. Fler alternativ för just mat och dryck har du även längs med kustvägen som tar dig in till stadens gamla stadskärna.

Känner du för att stanna kvar på hotellet kan du beställa den goda drinken i pianobaren för att sedan slå dig ner i någon av hotellets restauranger. Del Emperador är en à la carte restaurang och Imperial har en buffémeny. Oavsett vilken av dem du väljer så är Medelhavet och lokala produkter det som är i fokus och återspeglas på tallrikarna.

Rum med balkong

Det finns totalt 195 rum på hotellet och de har alla balkong. Du kan välja med utsikt över trädgården, delvis havsutsikt och havsutsikt beroende på vilken typ av rumkategori du bokar. Några rum har heltäckningsmatta. Det som skiljer dubbelrum (deluxe/executive) med standard är att de är större och har på så sätt även fåtöljer och bord. Sviterna har en separat sittdel samt hydromassage badkar.

Rummen är komfortabla och är utrustade med Wi-Fi, aircondition, kassafack, minibar, Sat-TV, badrum med dusch/kar och hårtork. Tänk bara på att rummen med havsutsikt även ligger vända ut mot kustvägen.

Dölj texten
 
 
search map