Alghero, Sardinien Bilhyra på Alghero flygplats

 

Hämtar innehåll

På Algheros flygplats hittar du ett stort urval av välrenomerade biluthyrningsbolag, som erbjuder allt från personbilar till minibussar i många olika storlekar. Vill du gärna unvika offentlig transport, och inte minst utforska Sardinien i ditt eget tempo på din semester, är en hyrbil i regel det bästa valet.

Alghero flygplats, som ligger på nordvästra Sardinien, nyttjas framförallt av lågprisbolag som Ryanair och easyJet. Detta, tillsammans med goda vägförbindelser til resten av den vackra ön, har gjort flygplatsen till en populär inkörsport för semesterfirare från hela Europa.

Oavsett om du har beställt din semesterbostad eller ditt hotell från oss på In-Italia, kan du i sökmaskinen jämföra priser på billig bilhyra från alla de bolag som finns närvarande på Alghero flygplats på Sardinien.

Billejefirmaer

Så hittar du priser och lediga hyrbilar

Skriv in "Italien" i upphämtningsland och "Alghero" i upphämtningsstad, samt "Alghero Fertillia Airport" under avhämtningsplats. Därefter väljer du i vilken period du vill hyra bil och trycker sedan på "få ett erbjudande" för att se en översikt med alla lediga bilar och jämföra priser. Du hittr informatiom om varje bil och vad den inkluderar, t.ex. om det är fri kilometer och om bilarna hämtas och avlämnas med full tank.

Observera att om du hyr en bil genom Auto Europe, eller andra som fömedlar hyrbilar, så kan In-Italia inte vara behjälplig med frågor och service som berör bilhyran. Du kan däremot kontakta Auto Europes svenska kundservice som har öppet dygnet runt. Ett gott råd är, att oavsett om du hyr bil genom Auto Europe eller ett annat biluthyrningsbolag, så ska du alltid läsa igenom kontraktet noga.

Biluthyrningsbolag på Alghero flygplats

På flygplatsen finns en mix av stora internationella spelare och mindra, lokala uthyrare representerade. I skrivande studn har bland annat Avis, Europecare och Hertz kontor på flygplatsen- vilka alla är bolag med ett globalt nätverk, som de flesta kunder kännder till. Därutöver hittar du också en rad lokala italienska biluthyrare, som kanske har en mindre bilflotta, men ofta en mycket bra service.

Reservation

Det är naturligtvis möjligt att bara kliva in på uthyrningskontoret på flygplatsen och hyra en bil på plats. Men om du vill vara säer på att du får den bil du vill ha, och att eventuellt extrautrustning finns tillgänglig, så rekommenderar vi dig att beställa din bil på förhand. 

Avhämtning

På Alghero flygplats ligger biluthyrningsbolagens kontor i ankomsthallen och deras bilar står parkerade när utgången. Starta med att gå till kontoret där du hyrt din bil, för att mottaga nycklar och information, personalen kommer sedan visa dig till din bil.

Avstånd från Alghero flygplats

Alghero flygplats ligger nära huvudvägen och motorvägen som har förbindelse med hela Sardinien. Fraån flygplatsen råder följande avstånd:

  • Alghero: Alghero: 13 km - ca 20 minuter
  • Sassari: 33 km - ca 30 minuter
  • Oristano: 117 km - ca 2 timmar och 20 minuter
  • Nuoro: 140 km - ca 2 timmar
  • Cagliari: 242 km - ca 2,5 timmar

*Körtid är estimerad utan trafik. "

>>> Hitta mer information om Alghero flygplats här.

Information om biluthyrning i Italien

denna länk har vi samlat yttelrigare information och råd när det kommer till att hyra en bil i Italien. Du är självklart också välkommen att kontakta oss, så ska vi hjälpa dig att besvara dina frågor.

 
search map