Semesterbostad i Alghero på Sardinien

Balcone Silvia

 
Balcone Silvia är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Silvia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alghero här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ta med familjen på semester till den lilla byn Fertilia, några kilometer från Alghero. Byns lugna läge en bit tillbakadragen från staden, ger dig och din familj en avkopplande bas men samtidigt närhet till underbara Alghero. Här finns även en naturskyddad damm där du och barnen kan titta på flamingos och andra spännande arter. Det är dock inte bara lugnet och de få turisterna som är fördelen med att bo här- du kan även njuta av Fertilias underbara stränder med klart, turkost vatten och sammetslen sand på gångasvstånd från lägenheten.

Luta dig tillbaka, här finns allt du behöver

Bo i en lägenhet med vacker utsikt högst upp i ett litet bostadshus i Fertilia. Några meter från ditt boende, kan du dra nytta av de många faciliteterna byn erbjuder såsom en mataffär, postkontor, vårdcentral, restauranger, glasskiosker och till och med ett ställe där du kan hyra cyklar och mopeder! Ta en tur på två hjul till Alghero längs cykelvägarna eller i den skyddade naturparken där du längs vägen är omgiven av magisk natur. Kombinera den kulturella rikedomen i Alghero, med sin katalanska arkitektur och monument med Fertilias gyllene stränder och turkosa vatten där du kan njuta fullt ut av naturen. Så, detta är alltså platsen för dig som söker både aktivitet och avkoppling. För alla behöver väl återhämta sig efter en lång dag med en massa nya intryck? Observera även att det går en buss mellan Alghero och Fertilia varje dag, en gång i halvtimmen för en liten summa.

Lägenhet med balkong och havsutsikt

Med din lägenhet placerad högst upp i ett litet bostadshus, har du en underbar utsikt över havet från din möblerade balkong, som även är omsluten av en mur vilket är ett stort plus om de reser med små barn. Balkongen är även täckt och utrustad med belysning, vilket innebär att du kan äta ute alla tider på dygnet och njuta av stillsamma Sardinska kvällar. Om du inte har lust att laga mat, kan du alltid unna dig ett besök på den närmsta restaurangen, bara 50 meter bort! Den korta sträckan gör det även möjligt för dig att smaka goda viner, då du inte behöver bekymra dig om att behöva köra tillbaka när du ska hem igen.

Trerumslägenhet för 4 personer (5:e våningen med balkong och havsutsikt)
Lägenheten Balcone Silvia ligger på femte våningen i en byggnad med hiss som tar dig till fjärde våningen. Den översta våningen kan du nå via trappor. Den består av ett rymligt vardagsrum med fåtöljer, TV och tillgång till en stor balkong, ett kök med kyl, frys, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn och tvättmaskin. Du finner även två dubbelrum, ett med en dubbelsäng och det andra med två enkelsängar, varav ett har ett tillhörande badrum. Allt som allt finns det två badrum, båda med dusch, toalett och hårtork. Lägenheten är luftkonditionerad och har en stor, möblerad balkong som omgiver byggnaden och erbjuder en vacker utsikt över havet. Observera att en stor väg passerar vid foten av byggnaden och att havsutsikten även inkluderar andra närliggande byggnader. Du bor ca. 80 meter från havet.

Lägenheten på Balcone Silvia

 
 
search map