Hotell i Alghero på Sardinien

Alma di Alghero

Alma di Alghero Alma di Alghero Alma di Alghero Alma di Alghero Alma di Alghero Alma di Alghero Alma di Alghero Alma di Alghero Alma di Alghero
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Alma di Alghero får full pott av sina gäster. Mycket beror på läget mitt emot stadens härliga sandstrand samt möjligheten att kunna promenera in till centrum och stadens historiska del. Det beror även dels på den trevliga personalen och hotellets standard och fräscha rum.

Som upplagt för en badsemester

Det som är så bra med hotellet är just läget och att det passar perfekt för dig som längtar efter en sol och badsemester med närhet till en sandstrand. Tycker du om att bada i pool kan du bege dig hotellets takterrass där du även har hydromassage och fin utsikt över havet. Hotellet kan ordna massage på rummet om du känner för att lyxa till det lite extra. Du kan alternativt ta en runda i motionsrummet eller utmana ditt resesällskap i en omgång pingis. Efteråt kan du koppla av med något gott att dricka i hotellets bar eller kvista ner till havet för ett dopp eller två.

Läs mer om Alma di Alghero

Du kan gå in till centrum

Hotellet ligger med promenadavstånd från stadens historiska centrum, ca 1,4 km och föredrar du att komma fram lite snabbare kan hotellet hjälpa dig med att hyra cykel. Hamnen ligger ca 900 meter från hotellet och för att komma dit tar du dig lättast längs med strandpromenaden. På vägen in finns det en hel del restauranger, pizzeria och barer att välja mellan. Även i riktning norr ut från hotellet sett har du olika matställen att välja mellan. Endast ca 550 meter bort finns ett köpcentrum, stormarknad, skobutik, bank och postkontor.

Du bor i trevliga rum

Det finns endast 40 rum på hotellet och olika rumkategorier. Du kan även välja rum med hel eller delvis havsutsikt. Alla är utrustade med aircondition, Wi-Fi, kassafack, minibar, platt-Tv LCD, telefon, badrum med toalettartiklar och hårtork.

Läs om rummen på Alma di Alghero

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map